Zápasy - archiv 11.3.2011

Doma naďalej bez straty bodu

AS Trenčín - MŠK Rimavská Sobota 4:1 (2:1)

AS Trenčín vyhral v prvom jarnom stretnutí na domácom trávniku nad MŠK Rimavská Sobota 4:1 (2:1). Dva góly zaznamenal David Depetris a po jednom pridali Samuel Štefánik a Jorge Salinas. Zverenci trénera Adriána Guľu vyhrali aj desiaty domáci zápas.

Úvod stretnutia sa niesol v znamení územnej prevahy AS. Výsledkom však bolo iba päť rohových kopov. Salinas v pozícii exekútora dva z nich zatočil priamo do brány, ale Prošovský bol pozorný. Ďalšie šance prišli až v polovici prvého polčasu. Pri závare pred hosťujúcou bránkou sa ale nedokázali presadiť Godál, Ševela a ani Depetris. Argentínsky kanonier však udrel o pár minút neskôr. Po polhodine hry si nabehol na Vallov center a otvoril skóre stretnutia – 1:0. V 33. min poslal peknú loptu do šestnástky Mondek, no Salinas tesne minul. Netrvalo dlho a prišlo vyrovnanie. Po rohu sa hlavou presadil Práznovský – 1:1. Navyše, Rimavskú Sobotu mohol poslať do vedenia Pribuľa. Nemieril presne a tak zahrmelo na opačnej strane. Báez zabojoval pri zadnej čiare, Mondek mieril iba do žrde, ale odrazenú loptu poslal hlavou do siete Depetris – 2:1.

Prvá polovica druhého polčasu príliš veľa futbalovej krásy nepriniesla. Za zmienku stojí iba Ševelom zblokovaná strela Pekára. Gólom sa neskončila ani akcia v podaní tria Mondek, Salinasa, Mazán. V 71. min pripravili Salinas s Godálom šancu pre Mazána, ale ten mieril v dobrej pozícii nad bránu. Desať minút pred záverečným hvizdom si Štefánik vymenil loptu s Depetrisom a mladý stredopoliar z hranice šestnástky upravil na rozdiel dvoch gólov – 3:1. Doslova lahôdku ponúkol na záver Salinas, keď z hranice šestnástky prehodil celú obranu hostí na čele s brankárom – 4:1.

AS Trenčín - MŠK Rimavská Sobota 4:1 (2:1)

Góly: 31. a 41. Depetris, 80. Štefánik, 88. Salinas – 38. Práznovský

Žlté karty: 59. Godál – 54. Morháč

Domáci: Volešák – Godál, Kleščík, Ševela, Valla – Báez – Mazán, Štefánik (82. Malec), Mondek (78. Čögley) – Salinas (88. Lobotka) – Depetris

Hostia: Prošovský – Migaľa (81. Juhász), Práznovský, Geri, Morháč – Obročník – Siheľský (69. Vargic), P. Sedlák, Rubint, Pribuľa – Pekár (69. Urgela)

Rozhodovali: Šuniar – Bóllo, Borsányi

Divákov: 1257

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa