Aktuality - archiv 4.11.2007

McDonald: Premárnené šance

Rob McDonald: „Vždy som stál za svojimi hráčmi a pripomínal ich tvrdú prácu a nebude tomu inak pokiaľ budem na lavičke“

Spočítali sme si všetky šance na skórovanie a dospeli sme k číslu osem. Päť z nich bolo vyložených a v troch prípadoch ich premárnili zlé finálne prihrávky. Taktiež sme nedali penaltu, ktorá by nás poslala do vedenia.

Senec mal tri šance a všetky premenil. My sme tak prehrali zápas, ktorý sme mohli, v prípade nášho premenenia šancí, poľahky vyhrať. Avšak aj na môj údiv sa tak nestalo a tak sa zdá byť pravdou, že hráme omnoho lepšie proti silným súperom (Artmedia, Žilina), ako proti slabým.

Vždy som stál za svojimi hráčmi a pripomínal ich tvrdú prácu a nebude tomu inak pokiaľ budem na lavičke. Musím sa však vážne zamyslieť nad naším posledným výsledkom.

Opäť prišla prehra o tri góly. V tomto prípade sme ale v odlišnej situácii ako proti Artmedii, pretože prvý gól iste nepotešil Hodála a ďalším dvom taktiež prechádzala individuálna chyba. Jednoducho nemáme tím schopný uhrať výsledok 0:0. Útočná poňatie hry je užitočné, ale len v prípade, ak nezabúdame na defenzívu.

Verím, že pokračovanie útočnej hry s novými prírastkami bude správnou voľbou. Vysoký nárast by mal byť viditeľný po zime, kedy klub začne postupovať v tabuľke smerom nahor. Pôjde totiž o prípravu na budúcu sezónu, v ktorej musí AS musí patriť medzi najsilnejšie kluby.

Môže sa však stať, že všetky tieto prípravy, počnúc zahanbujúcimi prehrami a končiac dobrými výsledkami, sa stanú neoceniteľnými skúsenosťami do budúcnosti. Ako tréner sa v posledných týždňoch cítim ako na horskej dráhe. Raz sme na vrchole svojej hry a na druhý deň na dne. Mnohokrát som bol v minulosti nadšený hrou, ktorú tím predvádzal. Tento faktor sa v budúcnosti musíme naučiť udržať.

Áno, inkasovali sme veľmi veľa gólov. Práve týmto smerom sa musíme pozerať pred nasledujúci prestupový termín.

Náš nasledujúci súper je Slovan Bratislava. Zatiaľ sme nikdy nezahrali dva po sebe idúce zápasy zle, čiže očakávam dobrý výsledok!

Rob McDonald

Autor: RMcD
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa