Aktuality - archiv 4.2.2011

Výprava AS svedkom prestrelky medzi Wiganom a Rovers

AS Trenčín proti Wiganu v nedeľu o 12.00 h

"Je o nás vynikajúco postarané. Všetko ide, tak ako má," zvestoval nám priamo z Wiganu generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček. Dvadsaťčlenná výprava spod Čákovho hradu mala práve za sebou skvelý zážitok zo zápasu Premier League medzi domácim Wiganom a Blackburnom.

"Videli sme sedem gólov a víťazstvo Wiganu (4:3, pozn. red.). Atmosféra bola vynikajúca. Celá jedna tribúna bola plná fanúšikov Rovers. S pribúdajúcimi gólmi sa do varu dostávali aj domáci. Bol to super zážitok. Pre hráčov poriadny adrenalín pred nedeľou. Všetci veríme, že sa ukážu v dobrom svetle," pokračoval Rybníček. Trenčianska výprava mala vyhradený celý rad hneď pod lóžami pre sponzorov a partnerov Wigan Athletic.

Po piatkovom lete na linke Viedeň - Zürich - Manchester absolvovali hráči ľahší jogging. V sobotu predpoludním bol v pláne tréning a následne spomenutý zápas Premier League. "Úvodný výkop je na programe presne o dvanástej. Hrať budeme v priestoroch tréningového centra Wiganu. Je jednoduché, ale veľmi účelné. Uvidíme, aký tím sa proti nám postaví. Faktom však je, že miestny klub má pod zmluvou štyridsať hráčov. Očakávať môžeme vysokých a silovo dobre pripravených futbalistov. Som zvedavý, ako sa s tým vysporiadame," pýta sa generálny manažér AS.

Vo Wigane bez Adiho

Tréner Adrián Guľa sa v nedeľňajšom stretnutí musí zaobísť bez útočníka Fanenda Adiho. Anglické úrady ho napriek platným schengenským vízam nepustili do krajiny a mladý zakončovateľ sa vrátil ešte v piatok domov. "Je to nepríjemná vec. Dôvodom je špeciálny prístup Anglicka k občanom Nigérie. Problémom bola aj časová tieseň na našej strane. Ak by sme o tom aj dopredu vedeli, nepodarilo by sa nám vybaviť potrebné formality pred odletom. Ťažko niekoho viniť. Stalo sa, no ja som presvedčený, že Fanendova šanca ukázať sa opäť príde," dodal Rybníček.

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa