Zápasy - archiv 30.11.2010

Proti Dubnici dostal šancu druhý sled hráčov

AS Trenčín - MFK Dubnica 1:1 (0:1)

V prípravnom zápase proti MFK Dubnica sme na domácom ihrisku remizovali 1:1 (0:1). Na gól hostí z prvého polčasu odpovedal v závere duelu exportnou strelou Jakub Holúbek. V drese AS sa predstavili dvaja hráči, ktorí sú v Trenčíne na skúške – nigérijský stredopoliar Jerome Ogbuefi a slovenský útočník pôsobiaci v nižších súťažiach v Rakúsko Peter Pružinec.

Najskôr sa vyznamenal Šemrinec a následne pohrozil na opačnej strane dvakrát Mondek. Na zamrznutom teréne sa ako prví presadili hostia. V 21. min otvoril skóre súboja po štandardnej situácii hlavou Božoň. O chvíľu neskôr sa do šance dostával Ďuriška, ale k centru sa nepretlačil. V polovici prvého polčasu sa lopta dostala k Ogbuefimu, no jeho gólovú strelu zrazili obrancovia Dubnice. Následne vyškriabal hosťujúci brankár Štefánikovu hlavičku na roh. Úvod druhého polčasu patril aktívnym hosťom, ale s pribúdajúcimi minútami sa hra presunula na opačnú stranu ihriska. V 78. min mieril aktívny Mondek z hranice šestnástky vedľa pravej žrde. Následne nedočiahli na center toho istého hráča nabiehajúci Mazán a Olej. Vyrovnanie prišlo pár minút pred záverečným hvizdom, keď Holúbek poslal loptu nechytateľne pod brvno. Skóre mohol nakloniť na našu stranu Mazán, no jeho strela iba lízla brvno súperovej brány.

„Zápas proti Dubnici sme po dohode s druhou stranou mali v pláne už dávnejšie s cieľom vidieť menej vyťažených hráčov. Taktiež sme mali k dispozícii chalanov z hosťovania (Olej, Marušinec) a dvoch futbalistov tu máme na skúške. Príležitosť dostali aj chlapci z dorastu. Ukazujú, že majú potenciál a šancu dostať sa do kabíny. Uvažujeme o ich zaradení do prípravy. Samozrejme, podmienky neboli ideálne. Počasie nepridalo na kvalite futbalu, ale aj na ťažkom teréne sme mohli sledovať návyky jednotlivých hráčov,“ zhodnotil asistent trénera Marián Zimen.

AS Trenčín - MFK Dubnica 1:1 (0:1)

Góly: 84. Holúbek - 21. Božoň

Domáci: Šemrinec – Godál, Marušinec, Szabo (75. Olej), R. Mazáň (60. Valla) – Ďuriška – Mondek, Štefánik (46. P. Mazán), Ogbuefi (60. Pružinec), Holúbek – Malec

Divákov: 50

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa