Zápasy - archiv 16.10.2010

Naďalej bez prehry, penalta v závere priniesla remízu

SFM Senec - AS Trenčín 1:1 (0:1)

Zverenci trénerského tria Guľa - Zimen - Hodál neprehrali aj v stretnutí 12. kola I. ligy, keď zápas na ihrisku SFM Senec skončil remízou 1:1 (0:1). Hostia odpovedali na gól Davida Depetrisa z prvého polčasu až v záverečnej minúte stretnutia zásluhou premeneného pokutového kopu. AS si naďalej drží deväťbodový náskok pred druhou Petržalkou.

Ako prví pohrozili naši hráči. V 6. min to spoza šestnástky nožničkami skúšal Depetris. Strela však nemala dostatočnú razanciu. O štyri minúty strieľal z voleja Hlohovský, no nepresne. Domáci pohrozili po prvý raz v 15. min, no dve sľubné šance nedokázali premeniť na gól a tak zapršalo na druhej strane. Čögley vysunul na hrote hrajúceho Depetrisa, ktorý ako najlepší strelec súťaže ukázal vyzretosť, keď pekným lobom prekonal domáceho brankára Matláka. Neskôr v prvom dejstve to vyskúšali opäť domáci. Volešák však niekoľkými efektnými zákrokmi udržiaval čisté konto.

Druhý polčas začal tlakom Senca. Volešák sa zaskvel najmä po strele Plichtu z uhla. V 59. min to z priameho kopu z 25 metrov skúšal Horváth, strela išla tesne nad. O päť minút neskôr sa opäť zaskvel vynikajúco hrajúci Čögley. Preštrikoval sa cez pol ihriska, v šestnástke nahral Holúbkovi, no ten najväčšiu šancu AS spálil. V 78. min mali veľkú šancu domáci. Po strate lopty v strede ihriska sa na Volešákovu bránu rútil Plichta, no jeho prudká strela mierila len do brankrových rúk. Od tejto chvíle Senec zatlačil a skúšal to s nakopávanými loptami. V nadstavenom čase čerstvo striedajúci Peciar pri obranných zákrokoch dvakrát po sebe volil odstrelenie lopty do hľadiska. To sa ukázalo ako osudné. Senec dostal loptu do šestnástky, kde sa natlačilo niekoľko hráčov oboch tímov. Pri závare pred Volešákom hlavný rozhodca zapískal a ukázal na biely bod. Nasledovali protesty hráčov ako aj trénerov Guľu, Hodála a fanúšikov z Trenčína. Pokutový kop premenil Polgár a rozhodca následne zápas ukončil.

SFM Senec - AS Trenčín 1:1 (0:1)

Góly: 90. Polgár (11 m) - 18. Depetris

Žlté karty: 38. Plichta, 72. Urda, 80. M. Gabriel, 90. Chorvatovič - 21. Kleščík, 89. Čögley, 90. Báez

Domáci: Matlák - Hromkovič, Polgár, Gabriel, Hlavatovič - Plichta, Kostoláni, Neoveský, Urda (72. Pomichal) - Belkovics, Chorvatovič

Hostia: Volešák - Čögley, Ševela, Kleščík, Valla (90. Peciar) - Báez - Mazán (58. Štefánik), V. Horváth, Holúbek - Hlohovský - Depetris (79. Malec)

Rozhodovali: Michlian - D. Hrčka, Jankovič

Divákov: 1029

Autor: rn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa