ASTV 7.10.2023

Vozinha | Čaká nás náročný zápas proti silnému protivníkovi

Náš tím po vedením trénera Iliju Stolicu čaká pred reprezentačnou prestávkou ďalšia náročná výzva. V 10. kole Niké ligy vycestujeme do hlavného mesta, kde nás vyzve úradujúci majster ŠK Slovan Bratislava. Zápas je naplánovaný na nedeľu o 18.00 h. Z pozície hlavného arbitra ho povedie Boris Marhefka.

Belasí sa aktuálne nachádzajú na štvrtej priečke tabuľky Niké ligy s päťbodovou stratou na naše mužstvo. V aktuálnom ligovom ročníku zaznamenali päť výhier, jednu prehru a dve remízy. Na konte majú o zápas menej, keď stretnutie s Michalovcami odložili pre povinnosti v boji o pohárovú Európu. V doposiaľ poslednom odohratom ligovom stretnutí zaznamenali výhru 3:0 na pôde Zlatých Moraviec. Vo štvrtok sa mužstvo trénera Vladimíra Weissa predstavilo aj v zápase skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy UEFA. Na trávniku Olimpije Ľubľana zvíťazilo tesne 1:0 po penalte, ktorú premenil Aleksandar Čavrič.

Mužstvo okolo kapitána Damiána Bariša aktuálne vedie tabuľku našej najvyššej futbalovej súťaže s dvadsiatimi dvoma bodmi na konte. Slovan na svojom domácom trávniku nepúšťa kožu lacno. V aktuálnej sezóne na Tehelnom poli ešte neprehral. Posledný trojbodový zisk z hlavného mesta datujeme ešte z apríla 2018, kedy sme zvíťazili 3:1. Góly vtedy strieľali Hamza Čatakovič a dvakrát sa presadil člen aktuálneho kádra Hilary Gong. So Slovanom Bratislava sme sa v predchádzajúcej sezóne stretli dvakrát. V oboch prípadoch sa zrodil výsledok 4:0 v prospech domáceho celku.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 8.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce...

ASTV 6.5.2024

Akadémia | Nábor potvrdil opätovný nárast záujmu o futbal

Záujem o nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín opäť rastie. Tento rok...

Fotogalérie 5.5.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu nadstavby Niké ligy proti MFK Zemplín...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa