Zápasy - archiv 20.8.2010

Doma naďalej stopercentní

AS Trenčín - MFK Dolný Kubín 2:1 (1:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu ani vo štvrtom domácom zápase nezaváhali a po boji zdolali Dolný Kubín 2:1 (1:0). O oba góly Trenčína sa postaral argentínsky kanonier David Depetris. AS je tak naďalej lídrom druhej najvyššej súťaže.

Trenčín začal aktívne a už v prvej desaťminútovke si vypracoval tri gólové príležitosti. Adi, Hlohovský a ani Depetris však neskórovali. Po štvrťhodine hry sa vo výbornej pozícii v pokutovom území ocitol Hlohovský, ale Trabalík si s jeho strelou poradil. Rovnako tak vyrazil na roh aj projektil z kopačky Štefánika, ktorého poslal do šance technickou parádičkou v úvode aktívny Hlohovský. Šance AS pokračovali, no vynikajúci gólman hostí sa nenechal prekvapiť. V 20. min vychytal pre zmenu Adiho. V 33. min Hlohovský hľadal v pokutovom území Dolného Kubína jedného z útočníkov AS, ale loptu nedočiahol Depetris a ani Adi. Jediná šanca súpera v prvom polčase prišla v jeho závere, keď Bakošov pokus o lob z polovice ihriska Volešák spacifikoval. Snaha Trenčína o prvý gól zápasu napokon slávila úspech. Jurky skolil v šestnástke Depetrisa a sám postihnutý premenil tesne pred hvizdom pokutový kop – 1:0.

AS hralo aktívne aj v druhom polčase. Hostia sa zamerali najmä na rýchle brejky a stále častejšie takto hrozili. V 55. min mohol upokojiť spoluhráčov Adi, ale hlavičkou z piatich metrov našiel iba ruky pripraveného Trabalíka. O chvíľu neskôr prišiel jeden z rýchlych protiútokov hostí a Zahradník zužitkoval presilovú situáciu na vyrovnanie. O chvíľu neskôr pohrozil Bella, avšak Volešák sa nenechal prekvapiť. Pozorný bol aj v 66. min, keď chytil tutovku Chomisteka. Na druhej strane sa opäť nepresadil v zakončení Adi. Snaha AS napokon slávila úspech. Dvadsať minút pred záverečným hvizdom vybojoval takmer stratenú loptu Čögley, poslal ju striedajúcemu Gergelovi a ten našiel hlavu Depetrisa – 2:1. Víťazný výsledok mohol priklášliť Kleščík. V nadstavenom čase sa prebil súperovou obranou, ale umiestnenú strelu stačil Trabalík chytiť.

AS Trenčín - MFK Dolný Kubín 2:1 (1:0)

Góly: 5. a 72. Depetris (prvý z 11 m) - 57. Zahradník

Žlté karty: 40. Báez - 42. Zahradník, 44. Drengubiak, 47. Siman

Domáci: Volešák – Čögley, Kleščík, Ševela, Valla – Báez – Hlohovský (59. Gergel), Štefánik (86. Peciar), Holúbek (73. Mazán) – Depetris – Adi

Hostia: Trabalík – Drengubiak, Zlatohlavý, Jurky, Bakoš (79. Kosovič) – Dutka – Chomístek, Siman, Bella, Jaworek (32. Zahradník) – Savič (61. Lejko)

Rozhodovali: Šuniar - Chládek, Bednár

Divákov: 1039

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa