Aktuality - archiv 16.8.2010

Kapitán považuje remízu za spravodlivú

Martin Ševela: "V prestávke sme sa povzbudzovali a motivovali"

Trenčania stratili počas uplynulého víkendu vôbec prvé body v aktuálnom ročníku I. ligy. Stalo sa tak až v piatom stretnutí, navyše na ihrisku súpera. Tímom, ktorý zastavil víťaznú sériu AS, je LAFC Lučenec.

Proti tomuto súperovi sa Trenčanom v minulosti vôbec nedarilo. „Vlani sme im nedali dokonca ani jeden gól,“ pamätá si dobre Martin Ševela. „Hoci sme v sobotu nevyhrali, aspoň sme skórovali. Naše súboje s Lučencom sú tak trošku paradoxné. Vlani sme si v každom zápase proti LAFC vypracovali množstvo šancí. Napriek tomu sme Michalíka nedokázali prekonať. Robili sme z neho hviezdu. V poslednom zápase sme mali šancí oveľa menej a gól sme dosiahli,“ zamyslel sa nad poslednými konfrontáciami víkendových rivalov kapitán mužstva.

„Úvod zápasu sme nezachytili tak, ako to bolo v predchádzajúcich štyroch kolách. Pred gólom sme stratili loptu v strede ihriska. Jeden zo súperových hráčov sa dotkol lopty rukou, čakali sme, že rozhodca preruší hru, ale situáciu posúdil ako nastrelenú ruku. Tento moment nás na okamih vyviedol z koncentrácie. Potom som vystupoval proti hráčovi vedúcemu loptu, ten ale vyslal kolmicu na Slančíka, ktorý presnou strelou otvoril skóre,“ popísal najdôležitejší okamih úvodného dejstva Ševela.

Po prestávke nastúpili zverenci Adriána Guľu v oveľa lepšej fazóne, čoho vyústením bol aj vyrovnávajúci zásah Depetrisa. „Nie, v kabíne nebolo dusno. Naopak. Povzbudzovali sme sa a motivovali jeden druhého. Vedeli sme, že na to máme. Musím objektívne priznať, že remízový výsledok je absolútne spravodlivý,“ uznáva kvality posledného súpera najskúsenejší hráč AS.

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa