ASTV 25.8.2023

Kmeť | Čaká nás ofenzívne mužstvo

Náš tím pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká už tento víkend ďalší zápas našej najvyššej futbalovej súťaže. V 5. kole Niké ligy vycestujeme na stredné Slovensko, kde nás v Zelpo aréne privíta domáci tím FK Železiarne Podbrezová. Úvodný hvizd stretnutia zaznie z píšťalky hlavného arbitra Ivana Kružliaka v sobotu o 18.00 h.

Železiari prežívajú priaznivý vstup do novej sezóny. V úvodných štyroch kolách si zverenci trénera Romana Skuhravého pripísali tri výhry a jednu prehru. Podbrezová svoje jediné zakopnutie zaznamenala v poslednom odohratom ligovom stretnutí na pôde trnavského Spartaku. V ostatných stretnutiach bola však 100%. V úvodnom sledoslovenskom derby deklasovala rivala z Banskej Bystrice 4:1. Na domácom trávniku sa Železiari predstavili dvakrát a v oboch prípadoch žali úspech. Po zdolaní mladého tímu zo Žiliny zvíťazili aj nad Zlatými Moravcami 1:0.

Tím okolo kapitána Damiána Bariša sa aktuálne nachádza na tretej priečke s rovnakým bodovým ziskom ako náš tabuľkový sused a najbližší súper. V predchádzajúcej sezóne sme sa so Železiarmi konfrontovali dvakrát. Po prehre 0:2 sme na domácom trávniku remizovali 1:1, kedy Podbrezová vyrovnala z priameho kopu v nadstavenom čase. Naposledy sme sa z plného bodového zisku na Horehroní tešili ešte v novembri 2017, kedy sme pod taktovkou trénera Vladimíra Cifraniča Železiarov deklasovali vysoko 8:1.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 8.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce...

ASTV 6.5.2024

Akadémia | Nábor potvrdil opätovný nárast záujmu o futbal

Záujem o nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín opäť rastie. Tento rok...

Fotogalérie 5.5.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu nadstavby Niké ligy proti MFK Zemplín...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa