Aktuálne 18.6.2024

Hodnotenie sezóny 2023/24 - Kadeti U17

Družstvo kadetov zložené z chlapcov do 17 rokov viedla v sezóne 2023/24 trénerka Sofia Barboričová.

Počas sezóny odohrali hráči dokopy 27 súťažných zápasov, 7 z nich odohrali v kvalifikačnom turnaji do Gold skupiny, v ktorých boli úspešní 1x. Následne odohrali 14 stretnutí, v ktorých sa z výhry tešili 8x. Potom ešte postúpili do bojov o 5.-8.miesto kde vyhrali všetkých 8 stretnutí. Najvyššiu výhru zaznamenali proti tímu z Lučenca 102:24. Kadeti sa tak umiestnili na 5. mieste skupiny Stred - Silver.


Vo vyšších kategóriách sa robia aj hráčske štatistiky, ktoré nám ku koncu sezóny prinášajú zaujímavé ukazovatele. Nižšie nájdete zoznam hráčov s ich individuálnymi úspechmi v konkurencii všetkých hráčov danej kategórie naprieč Slovenskom (pre zaujímavosť v lige je viac ako 520 hráčov).

Richard Závodský - 3.miesto - 13,11 doskokov na zápas

Niektorým chlapcom sa taktiež podarili rekordné čísla v jednom zápase. Tu sú vybraní z Top 10 celej ligy:

Rafael Ján Tomík - 2.miesto - 48 bodov

Richard Závodský - 6.miesto - 21 doskokov

Adam Cyprian - 5.miesto - 8 asistencií

Rafael Ján Tomík - 1.miesto - úspešných 8 trojbodových košov

Martin Daniel Fischer - 5.miesto - úspešných 9 trestných hodov

BK AS Trenčín U17 - 4.miesto - 65 doskokov v jednom zápase


O zhodnotenie sezóny sme poprosili trénerku a kapitána tímu.

Sofia Barboričová - trénerka

"Táto sezóna bola jedinečná. Po prvýkrát som mala príležitosť vidieť basketbal aj z pohľadu trénera, nielen hráča. Bolo to veľmi príjemné. Počas celej sezóny sme sa snažili zlepšovať a odstraňovať nedostatky, či už v individuálnych herných činnostiach alebo v herných kombináciách. Môžem povedať, že chalani spravili naozaj obrovský kus práce. O tom svedčí aj ich prístup ku tréningom. Sila tohto tímu bol najmä kolektív. Chalani sa neustále podporovali, pomáhali si, podržali sa v ťažkých chvíľach a čo ma najviac teší, že si užívali basketbal. Dokazuje to aj náš posledný spoločný zápas proti Topoľčanom. Keď vidíte ako sa tešia z každej prihrávky, každej vybojovanej lopty a každého koša, verte, že z pozície trénera vás to veľmi teší a napĺňa. Som si istá, že táto sezóna bude pre mňa jednou s tých, na ktoré nezabudnem. Chalani ďakujem."

Nicolas Púček - kapitán

"Túto basketbalovú sezónu hodnotím za moju najobľúbenejšiu, akú som kedy zažil. Boli sme ako jedna veľká rodina a spoločne sme vytvorili neuveriteľný kolektív a atmosféru na ihrisku. Bol to pre mňa nezabudnuteľný čas, ktorý mi zostane navždy v pamäti. Pani trénerka odviedla skvelú prácu s nami a viedla nás k úspechom. Ľutujem, že to už skončilo a veľmi mi to chýba. Určite by som si túto sezónu zopakoval znova, pretože bola výnimočná a neopakovateľná."


Hráči, ktorí nastúpili v aspoň jednom zápase v tejto sezóne (za menom súčet strelených bodov v sezóne) :

Martin Daniel Fischer 331, Jakub Sollár 260, Dávid Koczkáš 230, Tibor Koczkáš 204, Adam Cyprian 154, Michal Závodský 139, Richard Závodský 98, Rafael Ján Tomík 98, Nicolas Púček 73, Filip Jonek 72, Michal Grbálik 46, Juraj Krátky 39, Tomáš Grbálik 27, Martin Halama 18, Timotej Tinka 8, Marek Molnár 8, Martin Kravčák 7, Jakub Fajnor 6, Denis Tobias Guliš 4, Andrej Vytykáč.


Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 2.9.2024

Počas Memoriálu J.Cellera sa odohral aj špeciálny zápas Basketbalu na kolesách

V sobotu 31.8. sa v Športovej hale na Sihoti predstavili v...

Chlapci U14 - 4.ročník 1.9.2024

Výsledné poradie MJC - chlapci

Dievčatá U14 - 4.ročník 1.9.2024

Výsledné poradie MJC - dievčatá

Dievčatá U14 - 4.ročník 1.9.2024

Livestreamy MJC - 3. deň

Na priložených linkoch nájdete zápasy 3. dňa Memoriálu Jána Cellera.

Mercedes  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  lizard  GreenWay  Qex  Antes  Lucka  Transdev  TSK  tss group  Kúpele Trenčianske Teplice  Yellow Point  Aesko kantína Spicybrown  Origos  Matador