Aktuálne 7.6.2024

Hodnotenie sezóny 2023/24 - Mikroliga U10

Družstvo prípravky zložené z dievčat a chlapcov viedli v sezóne 2023/24 trénerky Katarína Dedíková - zodpovedná za basketbalovú zložku a Katarína Coboriová - zodpovedná za pohybovú zložku. Počas sezóny sa k tímu pripojila na získavanie trénerských skúseností a odovzdávanie tých hráčskych Alexandra Křenová

Počas sezóny sa od decembra zúčastnili na piatich turnajoch Mikroligy U10, dva z nich odohrali na domácej palubovke. Dokopy odohrali 10 súťažných zápasov. V skupine mali tímy z Nového Mesta nad Váhom, Lúky a Žiliny, avšak posledný menovaný tím sa na poslednú chvíľu zo súťaže odhlásil.

Z výhry sa naši hráči a hráčky tešili 2x a to v prvom súťažnom zápase proti Novému Mestu n. Váhom  a naopak v poslednom stretnutí proti Luku.


O zhodnotenie sezóny sme poprosili trénerku a asistentku.

Katarína Dedíková - trénerka 

"Počas celej sezóny prípravky sme mohli sledovať progres našich najmladších. Aj pre mňa ako trénerku to bola veľká škola, kedy sme s deťmi začínali od úplných začiatkov. S deťmi sme sa zo začiatku viac bavili rôznymi hrami a všeobecnou prípravou. Postupne sme zdokonaľovali herné činnosti jednotlivcov a posledný mesiac si naši najmladší zatrénovali aj so staršími kategóriami a musím povedať, že do budúcna budú prínosom pre obe kategórie (dievčat, chlapcov). Počas sezóny odohrali turnaje so svojimi skúsenejšími súpermi, no ani raz sa nevzdali a vyslúžili si aj od ostatných trénerov pozitíva kam sa posunuli. Veľká vďaka patrí ďalším trénerom, ktorí pomáhali s deťmi, samozrejme rodičom a najväčšia vďaka patrí deťom za ich pozitívnu energiu, množstvo úsmevov a radosť z basketbalu."

Alexandra Křenová - asistentka

"V tejto sezóne som prvý krát nastúpila aj v inej ako len hráčskej pozícii, za čo som klubu veľmi vďačná. Som rada, že som mala možnosť zdokonaľovať sa pri trénerke Katke. Síce som nebola s nimi od začiatku sezóny,  ale už teraz vidím ako veľmi sa posúvajú basketbalovo ďalej. Pracovali sme s nimi na individuálnych herných činnostiach jednotlivca, kedy sa naučili dvojtakt, prihrávky, streľbu z miesta a už aj základy obrany. Je to super ako rýchlo sa učia nové veci a som veľmi rada, že ich môžem trénovať."


Hráči a hráčky, ktorí nastúpili v aspoň jednom zápase v tejto sezóne (za menom súčet strelených bodov v sezóne, chýbajú však body z turnaja v Novom Meste nad Váhom, ktoré organizátor nezapisoval):

Matteo Popovič 135, Marek Podkovič 34, Nathaniel Veľký 26, Max Nesvadba 18, Samuel Hirtl 18, Jakub Beták 12, Peter Kimle 6, František Vavrík 4, Lukáš Nemec 3, Linda Parasková 2, Eliška Kučmínová 2, Lev Semonov 2, Mária Lukáčová 2, Riccardo Albanese 2, Zara Hozlárová, Michal Kazík, Nina Pšenková, Katarína Jaššová, Dorota Jaššová, Hugo Kolodziej, Izabel Matuščinová, Kristína Kordošová, Lukáš Zrebný, Rebeka Pichlerová, Richard Salo.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 2.9.2024

Počas Memoriálu J.Cellera sa odohral aj špeciálny zápas Basketbalu na kolesách

V sobotu 31.8. sa v Športovej hale na Sihoti predstavili v...

Chlapci U14 - 4.ročník 1.9.2024

Výsledné poradie MJC - chlapci

Dievčatá U14 - 4.ročník 1.9.2024

Výsledné poradie MJC - dievčatá

Dievčatá U14 - 4.ročník 1.9.2024

Livestreamy MJC - 3. deň

Na priložených linkoch nájdete zápasy 3. dňa Memoriálu Jána Cellera.

Mercedes  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  lizard  GreenWay  Qex  Antes  Lucka  Transdev  TSK  tss group  Kúpele Trenčianske Teplice  Yellow Point  Aesko kantína Spicybrown  Origos  Matador