Aktuálne 23.5.2024

1.barážový zápas korisťou domáceho Dubčeka

V stredu 22.5. sa predstavili naše ženy v prvom barážovom zápase na palubovke Dubčeka Bratislava.

Najväčší rozdiel v skóre sa vytvoril v prvej štvrtine, kedy našim hráčkam nevychádzal útok a domáce si tak spravili 16-bodový náskok. Ten do polčasovej prestávky ešte navýšili na 42:19. V druhej polovici stretnutia sa naša hra zmenila a naše hráčky dokázali so súperkami už viac držať krok. Do odvety tak idú naše dievčatá s 35-bodovým mankom. Domáci zápas sa uskutoční vo štvrtok 30.5. o 16:00 hod. v Športovej hale na Sihoti.

  • Dubček Bratislava - BK AS Trenčín 76:41

Body AS: Mihaljevičová 14, Mamráková 10, Bučková 6, Grellová 4, Urbanová 3, Barboričová 2, Křenová 2.


Richard Ďorďai - tréner AS

"Mali sme za sebou dva prípravné zápasy, ktoré nám vôbec nevyšli. Aj preto sme boli v očakávaní, čo ukáže jeden z dvoch dôležitých zápasov sezóny. Som strašne rád, že sa nám podaril zlom v mentálnom nastavení z prípravy a dievčatá nabehli úplne iné. Bolo cítiť, že sa idú baviť basketbalom, že chcú dosiahnuť niečo, čo dokáže, že im tento rok veľa dal. Bojovnosť nemôžem uprieť, len dlhodobo trpíme na nepremieňaní čistých šancí, čo v takejto konfrontácií je zásadné. Bolo to presne o tom. Ak dáte v zápase 41 bodov, tak určite nevyhráte. Musíme zlepšiť efektivitu a to nás posunie ďalej. Bolo vidieť a cítiť, že Dubček si išiel za svojim cieľom a oprávnene vyhrali. Nič to nemení na veci, že o týždeň nás čaká odveta doma na Sihoti a tam kožu len tak ľahko nepredáme. Niektoré veci nám tento zápas ukázal a my sa ich budeme snažiť odstrániť. Napriek prehre ma tešia individuálne výkony niektorých hráčok, čo je výborný predpoklad do odvety."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 2.9.2024

Počas Memoriálu J.Cellera sa odohral aj špeciálny zápas Basketbalu na kolesách

V sobotu 31.8. sa v Športovej hale na Sihoti predstavili v...

Chlapci U14 - 4.ročník 1.9.2024

Výsledné poradie MJC - chlapci

Dievčatá U14 - 4.ročník 1.9.2024

Výsledné poradie MJC - dievčatá

Dievčatá U14 - 4.ročník 1.9.2024

Livestreamy MJC - 3. deň

Na priložených linkoch nájdete zápasy 3. dňa Memoriálu Jána Cellera.

Mercedes  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  lizard  GreenWay  Qex  Antes  Lucka  Transdev  TSK  tss group  Kúpele Trenčianske Teplice  Yellow Point  Aesko kantína Spicybrown  Origos  Matador