Aktuality - archiv 28.4.2010

V kabíne AS sa skloňuje postup Interu aj Halákovho Montrealu

„Mourinho je Mourinho," tvrdí Volešák, ktorému pri potlesku pre Haláka behal po chrbte mráz.

Počas nastávajúceho víkendu mali futbalisti AS Trenčín nastúpiť proti Prievidzi. Keďže sa hornonitrianske mužstvo odhlásilo zo súťaže, tím Adriána Guľu má voľno. Aj preto je v kabíne uvoľnenejšia atmosféra a okrem výkonov AS Trenčín sa skloňujú aj iné športové podujatia ako zápasy I. ligy.

Pred štvrtkovým tréningom boli témami najmä semifinále Ligy majstrov Barcelona – Inter a fantastický výkon slovenského brankára Montrealu Jaroslava Haláka. Hráčov AS sme sa spýtali, ako vnímajú postup Milánčanov do finále európskej súťaže číslo jeden, ako i na postup Canadiens do ďalšieho kola play off, pod ktorý sa podpísal predovšetkým onedlho dvadsaťštyriročný brankár.

Samuel Štefánik

Interu som postup doprial. Mojim favoritom je totiž Real Madrid. Nemohol som predsa fandiť Barcelone, jeho úhlavnému rivalovi.

Výkonnosť Haláka pozorne sledujem. Som veľmi rád, že sa mu darí.

Filip Hlohovský

Vypadnutie Barcelony ma mrzí. Je to super mužstvo. S ním by bolo finále určite kvalitnejšie. Fandil som im. Keď dali na konci gól na 2:0, vyskočil som a vykríkol od radosti. Keď ho následne rozhodca neuznal, priznám sa, aj som si zanadával. Inter síce kazil futbal, ale po zápase si môže povedať – Sme vo finále.

To čo predvádza Halák je neuveriteľné. Radosť robí nie len Montrealu, ale určite aj všetkým Slovákom. Takéhoto brankára sme ešte nemali. Stále je mladý, takže je obrovským prísľubom aj do budúcnosti.

Miloš Volešák

Mourinho je Mourinho. Je známy perfektnou taktickou prípravou. Vo finále je Inter, takže si to asi zaslúžil. Rozhodujúci bol prvý zápas. Barcelona v ňom urobila niekoľko defenzívnych chýb, na ktoré doplatila.

Halák predvádza úžasné výkony. Klobúk dolu. Keď som videl, ako mu v domácom prostredí po výhre 4:2 tlieskal celý štadión, behali mi po chrbte zimomriavky. Z celého srdca mu to doprajem.

František Kubík

Barcelona vyradila môj Arsenal, takže je jasné, že som fandil Interu. Milánčania podali výborný výkon. Pod vedením, podľa mňa, najlepšieho trénera na svete, postúpili cez veľmi ťažkého súpera až do finále.

Montreal postupoval z ôsmeho miesta konferencie. Následne, najmä vďaka Jarovi Halákovi, dokázal vyradiť prvého. Jeho výkony sledujem na internete i v tlači. V Športe som si prečítal, že za tri zápasy mal neskutočných 130 úspešných zásahov. Je to super vizitka. Nielen pre neho, ale aj pre celý slovenský hokej.

Martin Ševela

Veril som, že Katalánci dajú doma aspoň dva góly. Myslím si, že v oboch zápasoch boli futbalovejší. Inter slávil úspech najmä vďaka obrovskej taktickej vyspelosti pochádzajúcej z Mourinhovej hlavy. V tomto prípade účel svätil prostriedky.

Jaro Halák sa dostal ďaleko. Teší ma, že konečne máme aj na Slovensku takéhoto kvalitného gólmana. Ovečkin sa vyjadril, že v každom play off ho nejaký brankár vychytá. Na Halákovu adresu sa vyjadril, že je psychicky labilný a že to nezvládne. Som rád, že brankár Canadiens tieto reči vyvrátil. Halák je podľa mňa brankárom svetovej triedy.

Pavol Straka

Prvé semifinále bolo jednoznačnou záležitosťou Bayernu. V druhom ma vypadnutie Barcelony sklamalo, pretože je určite futbalovejším mužstvom ako Inter.

Hokej príliš nesledujem, ale Halákove výkony, pochopiteľne, vnímam.

Autor: ms, foto: sita
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa