Aktuality - archiv 5.2.2010

V Považskom derby tesné víťazstvo AS

AS Trenčín – MFK Dubnica 2:1 (1:0).

Futbalisti AS Trenčín majú za sebou ďalší zo série prípravných zápasov. V sobotnom derby si to rozdali s považským susedom MFK Dubnica. Okrem viacerých dorastencov nastúpil do druhého polčasu aj Stanley Aborah, pre ktorého to bol po vyše ročnej pauze spôsobenej zranením návrat na ihrisko.

V úvodnej štvrťhodine sa hralo najmä medzi šestnástkami. Ako prvý pohrozili hostia. Matejov vysunul Fila, ale útočník MFK v dobrej príležitosti bránu minul. V drese AS sa pokúšali o častú spoluprácu Hlohovský s Kubíkom. Dve vydarené akcie ale zakaždým zastavila zástavka asistenta rozhodcu signalizujúca ofsajd. V 31. min vymyslel Kubík kolmicu na Salinasa, ten sa na hranici pokutového územia uvoľnil a technickou strelou otvoril skóre – 1:0. V 41. min si vyslúžil potlesk Hlohovský. Pri autovej čiare sa v súboji muža proti mužovi uvoľnil centrom hľadal Kubíka, ale lopta letela a kúsok vyššie ako mala.

Bezprostredne po zmene strán zaútočili Dubničania. Porázik vysunul výborným pasom za našu obranu Fila, Volešák ale dobre čítal hru a hrotového hráča súpera predbehol. V 54. min rozohral Porázik štandardnú situáciu. Centrom našiel v pokutovom území hlavu Chupáča a ten vyrovnal na 1:1. V 64. min to skúšal z otočky technickou strelou Valla, brankár loptu s námahou vytlačil na roh. V 67. min pohrozili znova Dubničania. Filo naservíroval dobrú loptu Havrilkovi, defenzíva AS ale jeho tutovku zblokovala. V 74. min sa v pokutovom území efektne uvoľnil Mazán. Jeho strelu Igaz vyrazil na roh. Loptu si k rohovej zástavke postavil Štefánik, zakrútil ju do šestnástky na Godálovu hlavu, ktorý prekonal brankára Dubnice po druhýkrát.

AS Trenčín – MFK Dubnica 2:1 (1:0)

Góly: 36. Salinas, 75. Godál – 54. Chupáč

Domáci: Volešák – Godál (80. Bizub), Ševela, Kleščík, Valla – Gergel (85. Mišák), Horváth (63. Štefánik), Báez (77. Knapp), Salinas (46. Aborah), Hlohovský (68. Mazán) – Kubík (80. Holúbek)

Hostia: Igaz – Beňo, Chupáč, Nosek, Duga – Matejov, Poliaček, J. Vavrík, Porázik, Šulek – Filo, striedali: Havrilko, F. Vavrík, Straka

Rozhodovali: Ježík - Burian, Vitko

Autor: ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa