Zápasy - archiv 16.10.2009

O tri body sme prišli v poslednej minúte

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 1:1 (0:0).

AS Trenčín je už šesť zápasov bez prehry, ale na druhej strane ťahá šnúru troch remíz v rade. Zverenci trénera Vladimíra Koníka po bezgólových výsledkoch na ihriskách Liptovského Mikuláša a Dolného Kubína síce doma proti Zlatým Moravciam skórovali, ale ViOn v poslednej minúte zápasu po štandardnej situácii vyrovnal.

Trenčín pohrozil hneď v úvodných minútach. Lopta po priamom kope Horvátha však skončil po biliarde nad a Gergelov prízemný center prešiel celou päťkou hostí, no Kubík a ani Salinas loptu nezasiahli. Po štvrťhodine hry dostal Trenčín výhodu, ktorá sa ihneď otočila v neprospech domáceho tímu. Tomko po brejku však mieril tesne vedľa. V 27. min Volešák nedôsledne vyboxoval ťažkú loptu, ale hostia z toho nedokázali vyťažiť vážnejšie ohrozenie domácej bránky. V závere druhého polčasu poslal center do pokutového územia ViOnu Godál, avšak Salinas napálil iba do Novotu.

Aj úvod druhého polčasu patril AS. V 50. min našiel Kubík v pokutovom území Depetrisa, ale ten loptu nespracoval. O pár minút neskôr si hľadal priestor na strelu spoza šestnástky Báez. Súper však loptu napokon zblokoval. Po hodine hry išiel po druhej žltej karte pod sprchy Gergel. V 74. min prišiel prvý excelentný zákrok Volešáka, keď Kuračka mieriaci z piatich metrov neuspel. Na opačnej strane skúšal šťastie z priameho kopu Horváth, ale nepríjemný lob z diaľky Novota poslal s istotou na roh. Štvrť hodinu pred záverečným hvizdom sa drzo presadil na ľavej strane Bizub a jeho centrovaná lopta na prekvapenie všetkých zapadla k vzdialenejšej žrdi - 1:0. V 81. min vytiahol Volešák ďalší excelentný zákrok proti Tomášekovej strele, no v poslednej minúte už nestačil na hlavičku Chrena po štandardnej situácii.

AS Trenčín - ViOn Zlaté Moravce 1:1 (0:0)

Góly: 78. Bizub - 90. Chren

Žlté karty: 12. Kubík, 33. Gergel, 90. Ševela - 20. Pavelka, 76. Hözl, 89. Klabal

Červené karty: 62. Gergel (Trenčín) po druhej ŽK

Domáci: Volešák - Godál, Ševela, Peciar, Valla - Gergel, Báez, V. Horváth, Salinas - Depetris (72. Adi), Kubík (64. Bizub)

Hostia: Novota - Pavlenda, Klabal, P. Majerník, Chren - Candrák (72. Tomášek), Kuračka, Hözl (Ondrejka), Náther - Pavelka, Tomko

Rozhodovali: Olšiak - Cuninka, Poláček

Divákov: 472

foto: sita.sk

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa