Zápasy - archiv 15.8.2009

Tretí domáci zápas, druhá strata bodov

AS Trenčín - MFK Rimavská Sobota 2:2 (2:1).

AS Trenčín zaznamenalo v domácom zápase proti lídrovi z Rimavskej Soboty remízu 2:2 (2:1), čo je už druhá domáca strata v troch zápasoch. Po odpočítaní troch bodov za víťazstvo nad odstupujúcou Podbrezovou tak zverenci trénera Vladimíra Koníka spadli na ôsmu priečku v dnes už jedenásťčlennej súťaži. Potešil návrat kanoniera Davida Depetrisa, ktorý zaznamenal oba góly AS.

Domáci začali nedôrazne a hneď v úvode stretnutia po zlom odkope takmer inkasovali. Problémy v defenzívnej hre sa napokon stali symptomatickými pre celý zápas. V 9. min sa po prvý raz zastreľoval navrátilec Depetris, ale sám na päťke hlavou minul. Zahrmelo však na opačnej strane. V 17. min Trenčania po rohovom kopu neodkopli loptu do bezpečia a Rubint poľahky otvoril skóre stretnutia. Prišli však chvíle argentínskeho kanoniera. Ten v rozpätí 26. a 29. minúty dokázal dostať AS do vedenia. Najskôr po závare pred súperovou bránkou vyrovnal po vrátenej lopte z kopačky Horvátha a následne si najlepšie naskočil na priamy kop z kopačky toho istého spoluhráča. V 34. min mohol upokojiť svoj tím Knapp, ale jeho projektil z hranice pokutového územia mieril priamo na súperovho brankára.

V úvode druhého polčasu mierila nad brvno hlavička Godála. Už o chvíľu neskôr zle vybehol hosťujúci gólman, ale Depetris nebol dostatočne pohotový. AS sa akoby uspokojilo z daným stavom a prenechalo iniciatívu hosťom. Po viacerých chybách iba vďaka neschopnosti súpera neinkasovali vyrovnávajúci gól. AS to skúšalo najmä z diaľky, ale ani nádejná strela Hlohovského si nenašla cestu do siete. Domáci dali Rimavskej Sobote až príliš veľa šancí na vyrovnanie a v 77. min pykali. Po štandardnej situácii a opäť nedôslednej hre v pokutovom území vyrovnal Vargic. Mohlo byť ešte horšie. Brejk dvojice Siheľský – Vargic zlikvidoval bravúrne Volešák. Posledná šanca AS prišla v 89. min, ale priamy kop Horvátha pozorný Kuciak vyrazil na roh.

AS Trenčín - MFK Rimavská Sobota 2:2 (2:1)

Góly: 26. a 29. Depetris - 17. Rubint, 77. Vargic

Žlté karty: 69. Líška, 88. Vargic (obaja Rimavská Sobota)

Domáci: Volešák - Čogley, Godál, Ševela, Peciar - Gergel, Knapp, V. Horváth, Čirik (76. Mazán) - Kubík (12. Hlohovský), Depetris (78. Adi)

Hostia: Kuciak - Janečka, Rubint, Živanovič, Morháč - Migaľa (66. Gibala), Levický (75. Vargic), Zvara, Siheľský (90. Halaj) - Pisár, Líška

Rozhodovali: Samotný - Rendko, Vorel

Divákov: 1359

foto: sita a martin blažek

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa