Aktuality - archiv 23.6.2009

Po dva góly dali Adi a Lukšík, skórovali aj Depetris a Hlohovský

Modrí - Zelení 5:1 (2:0), na ihrisku aj Chorvát Boris Pešič.

Avizovaný prípravný zápas AS Trenčín - MFK Petržalka sa pre nespôsobilé terény v okolí Trenčína neuskutočnil. Keďže Bratislavčania odmietli hrať na umelej ploche, futbalisti AS využili tento čas na modelovaný zápas modrých proti zeleným. Na ihrisku sa objavil aj Chorvát Boris Pešič. Dvadsaťdvaročný krajný záložník prišiel do Trenčína na základe dobrých referencií na skúšobné obdobie z nižšej nemeckej súťaže.

Rozhodca modelovaného duelu Roman Hodál priviedol krátko po desiatej oba tímy na hraciu plochu. V úvode boli nebezpečnejší "zelení". Kubík vysunul kolmicou Ererosa, Argentínčan však trafil z ostrého uhla iba bočnú sieť. Vzápätí Knapp našiel Pešiča, no jeho center Depetris namieril vedľa. V 22. minúte sa pokúšal o typické technické obstrelenie brankára Ereros, dorastenec Draškovec ale vytiahol efektnú robinzonádu a dobre mierenú strelu vyrazil na roh. Jeho náprotivok Rožník v 30. min vyrazil nedôrazne loptu iba pred Lukšíka, ktorý bez problémov otvoril skóre a poslal modrý tím do vedenia. Lukšík o niekoľko okamihov neskôr vysunul Depetrisa. Najlepší strelec uplynulého ročníka I. ligy nasadil Rožníkovi hokejový blafák a bez väčších starostí zasunul loptu do siete. V závere polčasu poslal Zvala do príležitosti Hlohovského, dobre vybiehajúci Draškovec mu však zmenšil strelecký uhol.

Do druhého polčasu nastúpili oba výbery s desiatimi hráčmi. Depetris a Ereros sa pripravovali s Martinom Rusnákom individuálne. Po hodine hry predviedli Čirik s Kleščíkom efektnú narážačku. Jej výsledkom bola prihrávka na voľného Peciara, ktorý pätičkou brankára neprekonal. Z protiútoku naznačil svoje gólové chúťky Adi. Jeho prvá nebezpečná strela v zápase opečiatkovala iba žrď. Viac šťastia mal Lukšík. Po presnej Ševelovej prihrávke dosiahol v 70. min svoj druhý gól v zápase a bolo 3:0 pre "modrých". O desať minút neskôr rozbehol rýchlu akciu po ľavej strane Gergel. Cez Vallu sa lopta dostala až k Adimu. Nigérisjký útočník necelých desať metrov od brány pohotovo zvýšil už na 4:0. Na nepriaznivý vývoj skóre akoby sa nemohol pozerať Hlohovský. Po zbytočnej strate lopty "modrých" sa napriahol takmer z polovice ihriska a padáčikom znížil na rozdiel troch gólov - 1:4. Posledné slovo patrilo opäť "modrým". Adi sa v závere stretnutia uvoľnil v pokutovom území a zavŕšil skóre na konečných 5:1 v prospech svojich.

Modrí – Zelení 5:1 (2:0)
Góly: 30. Lukšík, 32. Depetris, 70. Lukšík, 80. Adi, 85. Adi – 81. Hlohovský

Modrí: Draškovec – Bizup, Godál, Ševela, Valla – Gergel, Lukšík, Knapp, Pešič – Depetris, Adi
Zelení: Rožník – Kleščík, Peciar, Marušinec, Zvala – Čögley, Ereros, Báez, Čirik – Hlohovský, Kubík

Autor: ms
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa