Fanúšikovia 28.11.2017

Charitatívny McHappy Day dnes aj v trenčianskom McDonald´s

Sieť reštaurácií McDonald´s privíta dnes podvečer po celom svete množstvo známych osobností v rámci charitatívnej akcie McHappy Day 2017. Po štrnásty raz organizuje táto spoločnosť akciu, počas ktorej herci, speváci, televízne osobnosti a športovci budú obsluhovať zákazníkov. „Výťažok z predaja dostanú tí, ktorí ho veľmi potrebujú,“ píše sa v stanovisku McDonald´s.

Charitatívna akcia je tradične spojená so Svetovým dňom detí UNESCO, ktorý pripadá každý rok na 20. novembra. Akciu rovnako ako v posledných troch rokoch podporí aj futbalový klub AS Trenčín. Aj tentoraz naši hráči vymenia dresy za zástery a nebudú to len naši futbalisti Desley Ubbink, Ricky van Haaren, Martin Šulek alebo Rafael. Spoločne s nimi budú dnes od 17.00 h v trenčianskom McDonald´s aj ďalší športovci Asociácie športov. Chýbať nebudú florbalisti a hádzanárky AS Trenčín.

„Spoluprácu so spoločnosťou McDonald´s, ktorá je významným partnerom klubu, je na nadštandardnej úrovni. Sme veľmi radi, že AS Trenčín sa stal trvalou súčasťou tohto projektu a teší nás, že spoločne s nami aj ďalší členovia asociácie,“ povedal marketingový manažér AS Igor Schlesinger.

Pomôcť môžete aj vy, podajte deťom „pomocnú ruku“

McHappy Day súvisí s predajom samolepiek „pomocná ruka“ v sieti reštaurácií McDonald´s. Polovica tržieb zo všetkých predaných porcií hranolčekov a celý výťažok z predaja samolepiek poputuje na účet Ronald McDonald House Charities. Ide o neziskovú organizáciu, ktorá pomáha chorým deťom prekonať ťažké obdobie odlúčenia od rodiny z dôvodu hospitalizácie.

Výťažok z akcie na Slovensku pôjde na zlepšenie podmienok pobytu v detských klinikách pre malých pacientov a ich rodiny. Zo získaných zdrojov sa hradí výstavba nadštandardných izieb v slovenských nemocniciach, kde sa dlhodobo liečia malé deti. Taktiež z týchto zdrojov zakúpili veľmi dôležité lekárske prístroje, ktoré napomáhajú v diagnostike a liečbe závažných ochorení detských pacientov.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa