A-tím 30.7.2017

Neklesáme na duchu, burcuje strelec Janga

Po triumfe na Karibskom pohári a vystúpení na prestížnom Gold Cupe sa do tímu Martina Ševelu vrátil útočník Rangelo Janga. Proti Dunajskej Strede (1:2) ukázal, že nestratil nič zo svojej dravosti. Hneď v prvom vystúpení v našom drese v novom ročníku si otvoril strelecký účet, ale ani to na body nestačilo.

Jedenásťhodinový časový posun na ňom po pár dňoch nebol badať. Hoci pri tíme strávil iba niekoľko dní, pôsobil, akoby nevynechal ani jeden tréning. „S reprezentáciou som zažil veľa pekných chvíľ. Tie týždne ma nabili pozitívnou energiou, ktorú by som rád preniesol aj do Trenčína. Mám pred sebou nové výzvy. V minulom ročníku som strelil štrnásť gólov. Rád by som podobným spôsobom pomohol mužstvu aj v novej sezóne. Na návrat som sa veľmi tešil. Máme ambiciózne mužstvo a sme hladní po úspechoch,“ povedal Rangelo Janga.

V súboji proti Dunajskej Strede sa po prestávke predviedol gólovou hlavičkou, keď ťažil z ideálneho centra z kopačky Hilaryho Gonga. „Už predtým som mal viacero šancí. Skvelú prácu odviedol Hilary. Mojou úlohou už iba bolo byť pri lopte skôr ako brankár. Podarilo sa. Mám z toho úprimnú radosť. Mrzí však konečný výsledok,“ dodal 25-ročný rodák z Rotterdamu.

Napriek celozápasovej prevahe sme Dunajskej Strede strelili iba jediný gól. Po záverečnom hvizde Rangelo Janga neskrýval sklamanie. „Som smutný, pretože túžime po víťazstvách. Boli sme lepším tímom. Keď však nepremeníme šance, nemôžeme byť úspešní. Čo dodať. Hostia mali tri príležitosti a dvakrát sa presadili. To hovorí samo za seba. Neklesáme na duchu. Veríme, že sa všetko napokon otočí v náš prospech...“

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa