Zápasy - archiv 21.3.2009

Hetrik Depetrisa a tri body z Dunajskej Stredy

DAC Dunajská Streda "B" - AS Trenčín 0:5 (0:2)

Zverenci trénera Ivana Galáda priviezli z Dunajskej Stredy povinné tri body. Okrem vysokého víťazstva 5:0 (2:0) potešil približne desiatku fanúšikov priamo na Žitnom ostrove hetrikom David Depetris. Po reprezentačnej prestávke odohrá AS najbližší zápas doma v sobotu 4. apríla proti rezerve Ružomberka a následne privíta doma košické "béčko" a Podbrezovú.

Trenčania začali dobre, keď už v 4. min otvorili skóre stretnutia. Na rohový kop Knappa si nabehol Križko. Jeho strelu obrana súpera dokázala ešte zblokovať, no k odrazenej lopte sa dostal Depetris a bez problémov skóroval. Po necelej štvrťhodine hry napriahol z dvadsiatich metrov domáci Brunczvik. Volešák ale nepríjemnú strelu vystihol. V 22. min sa naľavo uvoľnil individuálne Erereos, na hranici šestnástky našiel Knappa, no jeho technická strela išla tesne vedľa. Aj v ďalšej akcii AS mal prsty kapitán Trenčína. Tentoraz bol v pozícii nahrávača a ukázalo sa, že tento post mu sedí viac ako zakončenie. V 34. min zahral štandardnú situáciu priamo na hlavu Depetrisa a ten upravil na 2:0.

Záver prvého polčasu a rovnako tak úvod druhého sa niesol v znamení viacerých chýb na oboch stranách. Ani jedno z mužstiev ich však nedokázalo potrestať. Hralo sa najmä medzi šestnástkami a šance neprichádzali. Až po hodine hry Bubenko nacetroval presne na Depetrisa a argentínsky kanonier AS zvýšil svojim tretím gólom už na 3:0. Domáci hrozili iba sporadicky. Spoza pokutového územia to skúšal Labaška, no Volešak kryl. V 76. min napriahol približne z dvadsiatich dvoch metrov striedajúci Hlohovský, ale jeho strela išla vedľa. Desať minút pred záverečným hvizdom predviedli Trenčania najkrajšiu akciu zápasu. Knapp vysunul Kubíka, ktorého center poslal hlavou za bránkovú čiaru Križko – 4:0. O pár minút neskôr našiel autor štvrtého gólu skvelou prihrávkou Depetrisa, ale jeho prudkú hlavičku z desiatich metrov zastavila žrď. Nasledoval doslova hokejový zámok AS, no Godál loptu do bránky nepretlačil. V 90. min uzavrel zápas faul na Kubika a premenený pokutový kop Hlohovského – 5:0.

DAC Dunajská Streda "B" - AS Trenčín 0:5 (0:2)

Góly: 4., 34. a 60. Depetris, 79. Križko, 90. Hlohovský (11 m)

Žlté karty: 33. Radványi – 44. Ereros

Domáci: Minár – Koiš, Dag (46. Egri), Radványi, Kiss – Osei, Lelkeš, Brunczvik, Stafsulaj (74. Habán) – Harsányi (62. Bartalos), Labaška

Hostia: Volešák – Kleščík, Križko, Ševela, Godál – Gergel (67. Kubík), Knapp, Lukšík, Čirik (55. Bubenko) – Depetris, Ereros (61. Hlohovský)

Rozhodovali: Pavlík - Bóllo, Benko

Divákov: 340

Autor: mg, ms
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa