A-tím 10.8.2015

Pre Rundiča bol strelený gól nadstavbou

V dramatickom zápase na kopaniciach rozhodol o tesnej výhre svojho AS. Stopér Milan Rundič sa oprel do priameho kopu a s prispením šťasteny sa lopta zatrepotala v sieti. Aj vďaka tomuto gólovému zápisu zverenci trénera Martina Ševelu ťahajú štvorzápasovú sériu víťazstiev v novej sezóne.

Duel v Myjave bol dramatický až do konca. O všetkom sa napokon rozhodlo pätnásť minút pred záverečným hvizdom. „Bol to ťažký zápas. Oba tímy mali príležitosti rozhodnúť. Museli sme absolvovať množstvo súbojov. Napokon sa všetko skončilo pre nás dobre. Pri mojej strele som chcel v prvom rade trafiť bránku. Lopta bola tečovaná. Gólman pri nej nemal veľkú šancu zakročiť. Stálo pri nás v tomto momente aj šťastie,“ povedal po záverečnom hvizde Rudnič.

Z pozície stopéra veľa gólov nedáva. Ak skóre, potom najmä zo štandardných situáciách. „Gól poteší. Je akousi nadstavbou. Prvoradé je, aby sme dobre zahrali vzadu,“ poznamenal belehradský rodák.

V Myjave sa po dlhej dobe vrátilo zloženie stopérskej dvojice Rundič - Kleščík. Odchodom Ramóna do Dánska sa druhý menovaný vrátil do základnej zostavy. „Zadná línia nám fungovala bez problémov. Gól sme nedostali, čo je pre nás dobrá vizitka. S Kleščom sme už spolu odohrali veľa zápasov. Je mi jedno s kým nastúpim, pretože každý z nás má svoju kvalitu a môže byť súčasťou základnej jedenástky,“ pochválil kolegov z kabíny stále iba dvadsaťtriročný Srb.

Na štadióne Spartaka boli dvanástym hráčom nášho tímu diváci. Tí zaplnili až dva sektory a neúnavne hnali tím okolo kapitána Petra Kleščíka za troma bodmi. „Opäť boli skvelí a hnali nás za víťazstvom. Po góle boli ešte hlasnejší. Dosť nám pomohli najmä v náročných minútach záveru zápasu,“ dodal na záver Rundič.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa