Fanúšikovia 4.3.2015

Hráči pozývajú do Žiliny, v stredu na kóte 157

Zverenci trénera Martina Ševelu pozývajú fanúšikov AS Trenčín na zápas 21. kola Fortuna ligy na ihrisku MŠK Žilina. „Kráčajte spolu s nami za našim snom,“ povedal Matúš Bero a Igor Šemrinec odkázal, že „spolu sme najlepší“. Krídelník Dávid Guba potom iba dodal: „S vami to pôjde lahšie.“ V závere videa z produkcie ASTV si trio Holúbek – Šemrinec – Guba zaimprovizovalo v štýle obľúbenej relácie „Partička“.

Súboj dvoch aktuálne najvážnejších kandidátov na zisk majstrovskej trofeje sa uskutoční v nedeľu 8. marca na štadióne pod Dubňom. Výkop zápasu je o 19.00 h. Tak ako avizujeme, náš klub vyzve nielen konkurenta v boji o prvú priečku, ale aj svojich fanúšikov. Zaplňte „severnú tribúnu“ a rozhodnite o tom, že každý z vás získa vstupenku na prípadný prvý zápas počas leta v pohárovej Európe len za 1 €. Podmienkou je 500 predaných vstupeniek do sektoru hostí na zápas v Žiline. „V stredu večer sme sa dostali na kótu 157. Je to skvelé číslo, ale veríme, že záver týždňa bude v tomto smere ešte zaujímavý. Stávku radi a s úsmevom na tvári prehráme,“ povedal hovorca klubu Martin Galajda.

Pripravený je aj autobusový výjazd. Odchod všetkých autobusov od trenčianskeho štadióna je o 16.30 h. Návrat do Trenčína je naplánovaný viacerými smermi. Môžete si vybrať autobus, ktorý ide priamo do Trenčína, alebo ďalší zo spojov. Jeden sa bude vracať cez Nemšovú, Horné Sŕnie, Dolnú Súču a Skalku nad Váhom. Ďalší ide zo Žiliny cez Trenčianske Teplice priamo do Bánoviec nad Bebravou a posledný sa vracia cez Nové Mesto nad Váhom. Autobusy budú vypravené iba pri minimálnom počte 30 prihlásení ľudí. „Aktuálny stav hovorí o tom, že záujem je zatiaľ iba o návrat cez Nemšovú a okolité obce,“ informoval Galajda.

Vstupenky a zájazd na zápas v Žiline si môžete zakúpiť na sekretariáte klubu do piatka medzi 9.00 a 15.30 h. Rovnako tak zájazd autobusom. Navyše, AS Trenčín v spolupráci s Heinekenom pripravil pre svojich fanúšikov pivo a nealkoholické pivo zadarmo vo svojom sektore počas zápasu.

Cena vstupenky bez autobusu – 5 EUR
Cena zájazdu (návrat priamo do Trenčína) – 7 EUR + vstupenka
Cena zájazdu (návrat Teplice/Bánovce) – 9 EUR + vstupenka
Cena zájazdu (návrat Nemšová/Sŕnie/Súča) – 9 EUR + vstupenka
Cena zájazdu (návrat Nové Mesto nad Váhom) – 9 EUR + vstupenka

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa