Zápasy - archiv 23.8.2008

AS nezvládlo ani súboj proti Prievidzi

AS Trenčín - FK Mesto Prievidza 0:0

Trenčínu nevyšiel už druhý domáci súboj v rade, keď po prehre s Lučencom stratili zverenci trénera Ivana Galáta nečakane body aj proti Prievidzi. Po bezgólovej remíze po upracovanom výkone je AS aktuálne na šiestej priečke so stratou šiestich bodov na prvý Inter Bratislava. O týždeň sa mužstvo predstaví na ihrisku druhej Šale.

Súboju od úvodu chýbalo tempo a na ihrisku sa odohrával skôr boj. Navrch mali predsa len Trenčania, ale ich prevaha bola iba platonická. Napriek tomu mohli už v 7. min po rohu otvoriť skóre stretnutia. Maček však loptu iba jemne tečoval a tá skončila tesne mimo brány. Už o dve minúty bolo horúco na opačnej strane. Lopta sa po priamom kope dostala k nepokrytému Pekárovi, ale ten ostal rovnako prekvapený ako všetci domáci brániaci hráči. V 19. min skúšal šťastie z diaľky technicky Gergel, no minul. Prievidzskú vizitku vyslal na Volešáka Kubík, ale s jeho štipľavou strelou si trenčiansky gólman poradil. Prvý polčas tak priniesol iba taktické manévre a podpriemerný futbal.

Do druhej štyridsaťpäťminútovky vstúpili prekvapivo lepšie hostia, ktorí AS prekvapili niekoľkými brejkmi. Domáci si síce posúvali loptu z kopačky na kopačku, ale ich snaha končila zväčša v dostatočnej vzdialenosti od súperovho brankára. AS nedokázalo na sústredenú obranu súpera vymyslieť žiadny prekvapujúci futbalový moment. Napriek všetkému mohli všetky body zostať doma. V 90. min sa krásne uvoľnil Chanti. Na jeho center však nedosiahol Godál a jemne tečovanú loptu „neupratal“ do brány ani dobiehajúci Peciar.

AS Trenčín - FK Mesto Prievidza 0:0

Žlté karty: 68. Knapp - 53. Šnirc

Domáci: Volešák - Kaspřák, Szórád, Peciar, Godál - Marček - Hlohovský, Knapp, Gergel - Lukšík (58. Chanti) - Križko (79. Depetris)

Hostia: Furka - Šlosár, Mihálik, Pekár, Šnirc - Kokanovič, Helbich - Čertík, Guľa (67. Čakajík), Kubík (88. Oravec) - Maruniak (84. Pavlovkin)

Rozhodovali: Olšiak - Kubačka, Klovanič

Divákov: 913

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa