A-tím 7.11.2014

Bero chce zodpovedný a stopercentný výkon

Už sedemnástky jesenný ligový zápas odohrajú zverenci trénera Martina Ševelu na východe Slovenska. Súboj v Košiciach je na programe v sobotu s výkopom o 13.30 h. „Čaká nás veľmi silný súper. Košičania sú nebezpeční najmä v domácom prostredí. Určite nás nečaká niečo ľahké. Kvalita je ale na našej strane. Cestujeme s cieľom vyhrať,“ povedal pred zápasom Matúš Bero.

Najvýchodnejší účastník Fortuna ligy sa nachádza na desiatej priečke. Najmä zo začiatku sezóny sa mu príliš nedarilo. Práve preto patrí v domácom prostredí patrí medzi tie horšie tímy. „Napriek nelichotivej pozícií sú nebezpeční. Najmä v tom, že vedia byť nevyspytateľní. Musíme sa poctivo pripraviť na všetko,“ pokračoval zamyslene Bero.

V tíme košického trénera Radeka Látala sa nachádza druhý najlepší ligový strelec Nermin Haskič, ktorý má na svojom konte šesť presných zásahov. Nebezpečenstvo hrozí aj od Jána Nováka. „Sústredíme sa hlavne sami na seba. Súpera vnímame ako celok, nie ako individuality. Chceme hrať kombinačne s dlhým držaním lopty. Musíme byť zodpovední a odviesť stopercentný výkon,“ zdôraznil rodák zo Zamaroviec.

V poslednom zápase najvyššej domácej súťaže sa nám podarilo otočiť nepriaznivý stav v priebehu dvoch minút, aby napokon body proti Ružomberku zostali doma. „Síce sme vyhrali, ale spokojnosť s predvedenou hrou by nebola na mieste. Štyri strelené góly potešia, ale inkasovať tri je priveľa. Samozrejme, každé víťazstvo si nesmierne vážime, pretože pocit z výhry je nenahraditeľný,“ dodal na záver mládežnícky reprezentant Slovenska.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa