Zápasy - archiv 31.7.2014

Proti Hull City doma nerozhodne, hrdinom Volešák

AS Trenčín - Hull City 0:0

Zverenci trénera Martina Ševelu odohrali v prvom stretnutí tretieho predkola Európskej ligy UEFA vyrovnanú partiu s účastníkom Premier League Hull City. Na takmer vypredanom žilinskom štadióne uhrala pred odvetou v Anglicku bezgólovú remízu 0:0.

Súper pohrozil hneď v úvode typicky. Hlavičkou po štandardnej situácii. Lopta však mierila nad bránku. V 8. min si na center z pravej strany naskočil Aluko, ale ani on nemieril presne. Hralo sa ale prevažne v strede poľa a prvá dvadsaťminútovka bola bez vyložených šancí. Tímy sa navzájom oťukávali. Pokiaľ na strane AS bol cítiť rešpekt, Hull City pôsobilo pri svojej premiére v pohárovej Európe pokojnejším dojmom, ale bol nerozohraný. V 26. min unikal po pravej strane Kubík, ktorý v pokutovom území našiel Holúbeka, no jeho spätnú prihrávku zrazili obrancovia súpera na roh. O minútu neskôr vystrelil nepríjemne na opačnej strane Aluko. Volešák loptu na dvakrát chytil. V 32. min hlavičkoval asi zo šestnástich metrov Ramón, no lopta letela len do rúk brankára McGregora. Z diaľky to vyskúšal Čögley. V 40. min to vyskúšal pekne z priameho kopu Hajradinovič, ale z takmer tridsiatich metrov McGregora neprekvapil. S pribúdajúcimi minútami sme boli stále bližšie súperovej šestnástke. 

Najväčšiu šancu na skórovanie sme mali tesne po zmene strán. Po individuálnej akcii sa v šestnástke súpera presadil Mišák, ale jeho finálny pokus kryl aj so šťastím brankár Angličanov. Mišák mohol napraviť svoje zaváhanie o dve minúty neskôr. Z priameho kopu po priťuknutí od Kubíka však mieril iba tesne vedľa ľavej žrde. O päť minút neskôr loptu na pravej strane obrany stratil Čögley, zobral mu ju Long, vnikol do šestnástky a následne si od nášho obrancu vypýtal faul. Hlavný rozhodca Massa po dvoch sekundách váhania ukázal na biely bod, k lopte sa postavil Huddlestone, ale nariadený pokutový kop mu zneškodnil Volešák. Mužstvo to povzbudilo, veľkú šancu mal opäť Mišák, ale neuspel ani do tretice. Ani záverečný nápor a viaceré centrované lopty do pokutového územia zo strany AS taktiež gól nepriniesli.

[youtube]1aVYRBehyTM[/youtube]

AS Trenčín - Hull City 0:0

Žlté karty: 62. Mišák, 79. Hajradinovič - 53. Huddlestone, 76. Livermore, 80. Davies

Domáci: Volešák - Čögley, Ramon, Kleščík, Rundič - Lobotka - Kubík (67. Malec), Hajradinovič (87. Opatovský), Mišák (83. Mondek), Simon - Holúbek

Hostia: McGregor - Davies, Chester, Bruce - Livermore - Essa, Meyler (65. Snodgrass), Huddlestone, Rosenior - Long (86. Jelavič), Aluko (65. Ince)

Rozhodovali: Massa - Cariolato, De Luca (všetci Tal.)

Divákov: 8254

[youtube]uwUsyM22Arw[/youtube]

[youtube]42sbcrVFcEs[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa