Zápasy - archiv 18.6.2014

Prípravu sme odštartovali víťazstvom a prehrou proti MŠK

MŠK Žilina – AS Trenčín 2:1 (1:0) a 1:3 (0:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu vstúpili do hernej časti prípravy na novú sezónu dvojzápasom proti MŠK Žilina. V prvom stretnutí prevažne mladých tímov sme prehrali 1:2 (0:1), keď jediný gól AS vsietil Tomáš Malec. Druhý zápas sa skončil víťazstvom nášho mužstva 3:1 (1:0). Po góle dali Karol Mondek, Jakub Holúbek a Jairo, ktorý prihral na predchádzajúce dva zásahy.

 

MŠK Žilina – AS Trenčín 2:1 (1:0)

Prvú šancu mal Mišák, ale jeho strelu zastavila ľavá žrď žilinskej bránky. V 10. min poslal loptu od zadnej čiary do šestnástky Káčer. V gólovej šanci sa ocitol nabiehajúci Kuric, ale Šemrinec jeho strelu na bránkovej čiare skvele chytil. O štyri minúty neskôr zlikvidoval aj nebezpečnú strelu Paura. V 17. min opustil ihrisko zranený Baéz. V polovici prvého polčasu sa na hranici pokutového územia šikovne uvoľnil Mišák, ale z dobrej pozície nenamieril medzi žrde. V 28. min hlavičkoval po centri z pravej strany tesne vedľa ľavej žrde Malec. O päť minút neskôr fauloval Lupčo v pokutovom území Kubíka, ale Rundič z nariadeného pokutového kopu netrafil bránku. V poslednej minúte prvého polčasu sa dostala lopta až k Čmelíkovi, ktorý tvrdou strelou otvoril skóre. V úvode druhého polčasu mieril k ľavej žrdi Mišák, ale Le Giang na loptu dosiahol. Na opačnej strane nevyužil veľkú príležitosť Káčer po prízemnom centri sprava. V 58. min sa po spolupráci Frimmela s Vlčekom dostal k zakončeniu Kubík, no jeho tvrdú strelu Le Giang vyrazil. Už o minútu neskôr zabojoval Mišák. Loptu posunul Kubíkovi, ktorý z pravej strany našiel pred bránkou Maleca – 1:1. V 67. min brankár Zemanovič loptu vyrazil priamo k Lupčovi a ten umiestnenou strelou poslal svoj tím opäť do vedenia – 2:1. V 76. min sa náš brankár vyznamenal, keď vyrazil takmer gólový lob Gorelčíka.

[youtube]Cw6yEV0jCL0[/youtube]

Góly: 59. Malec - 45. Čmelík, 67. Lupčo

Domáci: Le Giang – Kadlec, Nemčík (72. Krčula), Králik, Kuric (56. Slaninka) – Lupčo (80. Kopičar), Káčer, Paur (80. Michalík), Klec – Čmelík (72. Minárik), Konečný (35. Gorelčík)

Hostia: Šemrinec (46. Zemanovič) – Ranko, Bednárik, Rundič, Michal Vlček – Baéz (17. Bezák) – Kubík (72. Bakši), Bariš, Mišák (72. Jančo), Frimmel (63. Martin Vlček) – Malec (63. Sabler)

Diváci: 100

 

MŠK Žilina – AS Trenčín 1:3 (0:1)

Stretnutie sa od úvodného výkopu hralo v solídnom tempe. Prvú šancu si vypracoval po efektnej kľučke Hajradinovič, ale gólová strela z toho nebola. Na opačnej strane hlavičkoval Jelič, no do centrovanej lopty sa nepoložil dosť dôrazne. V 22. min Čögley obišiel protihráča a loptu naservíroval Hajradinovičovi. Ten však z pätnástich metrov mieril vedľa ľavej žrde. Na konci prvej polhodinovky sa dostal za chrbát obrany domácich Holúbek, ale Krnáč mu dobrým vybehnutím zobral loptu ešte pred zakončením. V 40. min Žilina vystihla rozohrávku Ramóna, ale Volešák v spolupráci s našim stopérom gólu zabránil. O minútu neskôr vystrelil nebezpečne z vnútra šestnástky Jairo, no Krnáč chytil. V poslednej minúte prvého polčasu naštartoval akciu Čögley. Následne si Mondek vymenil loptu s Jairom a prvý menovaný otvoril skóre stretnutia. Hneď v úvode druhého polčasu si nabehol do pokutového územia Jelič a vyrovnal. O chvíľu neskôr sa postavil k priamemu kopu Škvarka, ale striedajúci Chovan excelentným zákrokom loptu mieriacu do ľavého rohu bránky vyrazil. Na dlhé minúty sa hra preniesla do stredu poľa, kde sa odohrávalo množstvo osobných súbojov. V polovici druhého polčasu si však Jairo nabehol na dlhú loptu, doviedol ju až pred šestnástku, kde následne našiel Holúbka a ten poslal AS po druhý raz do vedenia – 2:1. Už o šesť minút neskôr skóroval aj Jairo po individuálnej akcii a strele k pravej žrdi. V 88. min sa Švarka presadil cez Ramóna, ale Chovan jeho strelu bravúrne vyrazil.

[youtube]DRP5pyF4oB8[/youtube]

Góly: 47. Jelič – 45. Mondek, 68. Holúbek, 74. Jairo

Žlté karty: 81. Opatovský

Domáci: Krnáč – Mabouka, Piaček, Škriniar, Hučko – Pečovský – Schmeltz (82. Čmelík), Kovačič (Václavík), Škvarka, Guba (85. Krčula) – Jelič

Hostia: Volešák (46. Chovan) – Čögley, Ramón, Kleščík, Skovajsa – Lobotka – Mondek, Opatovský, Hajradinovič (82. Jančo), Holúbek – Jairo (82. Martin Vlček)

Diváci: 250

Autor: mg
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa