Zápasy - archiv 19.4.2014

Sériu bez víťazstva sme ukončili proti DAC

AS Trenčín – FK DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (2:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu si po troch prehrách v rade pripísali na svoje konto plný bodový zisk. Na domácom trávniku zdolali DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (2:0). O góly sa postarali Jakub Holúbek, Tomáš Malec a Gino van Kessel.

Hneď v úvode zápasu vyzval súpera k šanci Ramón. Nevidiac hráča súpera poslal loptu Volešákovi. Prihrávku však vystihol Brašeň, ale náš brankár v spolupráci s chybujúcim stopérom poslali loptu na rohový kop. Po dlhých minútach hry v strede poľa sa dostal k lopte Baéz, ale jeho strelu z desiatich metrov zrazil jeden z hráčov súpera na roh. V 24. min si vymenili na pravej strane loptu Malec s Čögleyom. Druhý menovaný ju poslal pred bránku, ale pred Simonom ju jeden z obrancov poslal do bezpečia. Po polhodine hry ale obrana hostí nepokryla center Simona a Holúbek hlavičkou otvoril skóre stretnutia, hoci si brankár súpera na loptu siahol – 1:0. V 38. min si na Mišákov center do päťky nabehol Malec a upravil na rozdiel dvoch gólov – 2:0. Ten istý hráč si o chvíľu neskôr potiahol loptu okolo obrancu, ale dostal sa zo streleckého uhla.

V úvode druhého polčasu sme dlhé minúty držali loptu na svojich kopačkách a súpera zatlačili pred vlastnú šestnástku. Strelecky aktívny bol Holúbek, ale oba jeho projektily skončili mimo žrde. V 78. min vybojoval loptu Baéz, posunul ju Hajradinovičovi, ale ten sám pred Penksom trafil iba nohy brankára DAC. V 84. min poslal priamy kop do šestnástky Hajradinovič, no tečovaná lopta skončila na ľavej žrdi. Už o dve minúty neskôr poslal Baéz do šance Van Kessela a ten strelou k pravej žrdi definitívne rozhodol – 3:0.

[youtube]RuRAK4Lq5CE[/youtube]

AS Trenčín – FK DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (2:0)

Góly: 31. Holúbek, 38. Malec, 86. Vas Kessel

Domáci: Volešák – Čögley, Ramón, Kleščík, Madu – Baéz – Simon (78. Van Kessel), Mišák (70. Bero), Hajradinovič (87. Opatovský), Holúbek – Malec

Hostia: P. Penksa – Turňa, Čaušič, Peter Majerník, Szabó – G. Straka, Krišto (58. Kwin) – E. Ujlaky (75. Nguekam), Gergel, Brašeň – Nurkovič (46. R. Valenta)

Rozhodovali: Kráľovič – Balko, Jankovič

Divákov: 3069

[youtube]sw5B0zaAr9g[/youtube]

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa