Zápasy - archiv 22.2.2014

Víťazná generálka proti Dubnici

AS Trenčín - MFK Dubnica 2:0 (0:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu zakončili prípravu na jarnú časť aktuálnej sezóny Corgoň ligy domácim víťazstvom nad MFK Dubnica 2:0 (0:0). O góly AS sa postarali Peter Kleščík a Jakub Holúbek.

V úvodnej štvrťhodine sme síce držali loptu, ale šance sme si nevypracovali. Až v 17. min dobehol loptu za chrbtom obrany Van Kessel, no jeho krížna strela letela mimo ľavej žrde. O chvíľu neskôr nasmeroval rohový kop Mišáka do priestoru bránky Rundič, ale jeden z hráčov Dubnice svoj tím zachránil. V 26. min sa situácia zopakovala. Tentoraz však zasiahol na čiare stojaci brankár Urminský. O päť minút neskôr nacentroval z pravej strany Mondek, ale Malec nemieril presne. V poslednej minúte prvého polčasu fauloval hosťujúci brankár Maleca. Urminský však Čögleyovi pokutový kop chytil.

Hneď v úvode druhého dejstva mal šancu Malec, no neuspel. Skórovať mohli Holúbek, Jairo a Mondek, ale ani jeden z nich nemal dosť pokoja a koncentrácie pri zakončení. V 63. min si na rohový kop naskočil Kleščík a konečne dostal loptu do siete – 1:0. Čögley uvoľnil v 70. min v pokutovom území Maleca, avšak ten mieril len do bočnej siete. V 75. min mohol skórovať Mondek, ale loptu dostal do siete po dorážke až Holúbek – 2:0. Na opačnej strane mieril v dobrej pozícii nepresne Berbič. Po Jairovej strele vyrazil Maťašovský na rohový kop a ďalšia vyložená šanca už neprišla.

AS Trenčín - MFK Dubnica 2:0 (0:0)

Góly: 63. Kleščík, 75. Holúbek

Žlté karty: 45. Urminský, 53. Slávik, 69. Mejič

Domáci: Volešák (46. Šemrinec) - Čögley, Ramón, Kleščík, Holúbek - Rundič (80. Skovajsa) - Van Kessel (46. Bero), Mišák, Jairo, Mondek - Malec (76. Opatovský)

Hostia: Urminský (46. Maťašovský) - Švirik (60. Berbič), Múdry, Mejič, Švec - Janco, Takáč, Zagraničnyj, Berbič (46. Matuška) - Brix (46. Slávik), Svorada

Divákov: 200

FOTOGALÉRIA NA FACEBOOKU

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa