Zápasy - archiv 12.2.2014

Ukrajincom sme sa vyrovnali gólovo, aj tvrdosťou

Karpaty Ľvov – AS Trenčín 2:2 (1:2)

Zverenci trénera Martina Ševelu odohrali svoj druhý prípravný zápas v tureckom Beleku a bola to poriadna mastenica. V stretnutí s tímom najvyššej ukrajinskej súťaže Karpaty Ľvov remizovali 2:2 (2:1). Na ihrisku sa poriadne iskrilo od úvodných minút. Každý tím dostal po jednej červenej karte a tréner Ľvova skončil na tribúne. Kluby sa však ešte pred zápasom dohodli, že za vylúčeného môže prísť náhradník. Navyše, Ukrajinci poslali na druhý polčas desať čerstvých hráčov.

Prvá šanca zápasu patrila nám, ale Mišákova strela gólová nebola . Už v 5. min ale skóroval súper, keď v sieti skončil priamy kop Bartuloviča z hranice pokutového územia. Oba tímy hrali nadoraz a od úvodu sa na trávniku poriadne iskrilo. Po minútach patriacich Ukrajincom zavelil do útoku Baéz. V 17. min strelou do pravého horného rohu poriadne natiahol súperovho brankára. Bol z toho však iba rohový kop. Už o chvíľu neskôr sa po našej akcii dostala odrazená lopta k Mišákovi a ten po otočke z hranice šestnástky vyrovnal. Už o necelú minútu nás Van Kessel poslal do vedenia – 2:1. Gólu predchádzalo dobrý pressing nášho mužstva. Tímy si nič nedarovali a husto bolo aj v závere polčasu, keď sa dvakrát z trávnika ťažko zberal Mišák. Rozhodca stretnutia dokonca ukázal červenú kartu Bartulovičovi a po protestoch vykázal ukrajinského trénera na tribúnu. Tímy sa však dohodli na striedaní za vylúčeného hráča a Ľvov tak pokračoval v plnom počte.

V úvode druhého polčasu sa hralo najmä medzi šestnástkami a opäť to bolo o množstve osobných súbojov. Karpaty mali viac síl, keďže na ihrisko prišla s výnimkou jedného hráča celkom nová jedenástka. Napriek tomu sme naďalej hrali vyrovnaný zápas. V 59. min sa na hranici ofsajdu uvoľnil jeden z Ukrajincov, ale Ramón ho dokázal ustrážiť. Následne to Karpaty skúšali z diaľky, ale Šemrinec bol dvakrát proti. V 69. min Baéz zle odkopol loptu, no náš brankár opäť zachránil. V 71. min už ale nestačil na pokutový kop Vasina po spornom penaltovom faule na hranici šestnástky – 2:2. V 88. min priletela ešte jedna nebezpečná lopta do nášho pokutového územia, ale Šemrinec si ju opäť našiel.

[youtube]xQNf4tIVdpw[/youtube]

Karpaty Ľvov – AS Trenčín 2:2 (1:2)

Góly: 5. Bartulovič, 71. Vasin (11 m) - 19. Mišák, 20. Van Kessel

Žlté karty: 22. Balažic - 30. Rundič, 45. Van Kessel, 77. Baéz

Červené karty: 45. Balažic (po druhej ŽK) - 83. Hajradinovič

Domáci: Mysak (46. Pidkivka) - Martinjuk (46. Kostevič), Hitčenko (46. Plastun), Balažic (45. Daušvili), Pašajev (46. Novotrjasov), Holodjuk (46. Mirošničenko), Fedorčuk (46. Čačua), Bartulovič (46. Vasin), Pučkovskij (73. Martinjuk), Ljopa (46. Straškevič), Hladkij (46. Kovel)

Hostia: Šemrinec - Čögley, Ramón, Rundič, Madu - Baéz - Van Kessel (70. Mondek), Holúbek (67. Hajradinovič, 84. Ďuriška), Mišák, Simon – Jairo (60. Malec)

Divákov: 30

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa