Zápasy - archiv 10.2.2014

Na úvod sústredenia sme zdolali silný FC Vaslui

FC Vaslui - AS Trenčín 1:2 (0:2)

Zverenci trénerského kvarteta Ševela, Vrabec, Cifranič, Hodál pretrhli hneď v úvodnom zápase sústredenia v Turecku sériu piatich predsezónnych prehier. Na ihrisku v Side zdolali popredný tím rumunskej ligy FC Vaslui 2:1. Skóre stretnutia otvoril z pokutového kopu Tomáš Malec a druhý gól pridal Jakub Holúbek. Súper korigoval až v záverečne minúte z penalty.

Zápas sa hral od úvodu vo vysokom tempe a agresívne. V 14. min potiahol akciu Bero, našiel na pravej strane Van Kessela, ten obišiel obrancu a spätnou prihrávkou uvoľnil Hajradinoviča. Jeho strelu z hranice šestnástky však obranca hostí zblokoval. V 21. min zahral jeden z hráčov rumunského tímu rukou a Malec pokutový kop bezpečne premenil. Brankára poslal na opačnú stranu. O dve minúty neskôr si na ľavej strane vymenili loptu Madu s Mondekom. Prihrávka prešla až do pokutového územia, no Malec a ani Holúbek nemali dosť priestoru na presné zakončenie. S pribúdajúcimi minútami sme mali viac z hry, o čom hovorila aj séria rohových kopov. V 33. min zachytil rozohrávku súpera Čögley, loptu potiahol do stredu poľa, na hranici šestnástky našiel Holúbeka a ten ľavačkou aj s prispením teču zo strany súpera vyslal strelu do pravého horného rohu. V závere polčasu súper dvakrát zahrozil, ale do finálneho zakončenia sa nedostal ani raz.

Hneď v úvode druhej časti hry vystrelil Holúbek, jeho zblokovanú strelu sa kĺzačkou snažil umiestniť do brány Malec, ale bol prikrátky. V 51. min vystrelil z 18 m tesne nad bránu Van Kessel. Po hodine hry sa súper na niekoľko minút nasťahoval pred našu šestnástku, ale všetky nebezpečné situácie v pokutovom území sme dokázali vyriešiť. Necelú štvrťhodinu pred záverečným hvizdom nastrelili najskôr Rumuni brvno. Hneď z protiútoku mieril medzi žrde Mišák, no brankár Vaslui bol pozorný. V 85. min po rýchlom prechode sa ocitol za obranou Simon, v pokutovom území bol faulovaný, ale rozhodca penaltu neodpískal. Naopak, v poslednej minúte zápasu po ruke v našej šestnástke kopali Rumuni pokutový kop. Antal už len znížil na konečných 1:2.

[youtube]mVn7xGwrC5w[/youtube]

FC Vaslui - AS Trenčín 1:2 (0:2)

Góly: 90. Antal (11 m) - 22. Malec (11 m), 33. Holúbek

Žlté karty: 21. Celeban - 45. Čögley, 56. Van Kessel, 68. Jairo

Hostia: Volešák – Čögley, Ramon, Kleščík, Madu – Bero (69. Baéz) – Van Kessel, Holúbek (64. Mišák), Hajradinovič, Mondek (64. Simon) – Malec (64. Jairo)

Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa