Aktuality - archiv 1.12.2013

Mondek sa trénerom za dôveru odmenil gólom

Karol Mondek: „Pred zápasom sme si pripomínali, že rozhodujúca bude tímovosť a bojovný duch na ihrisku“

Zápas o druhé miesto sme zvládli. Po tuhom boji na ťažkom teréne sme si z Ružomberka (2:1) odviezli tri body, ktoré v konečnom jesennom zúčtovaní znamenajú šesťbodovú stratu na Slovan Bratislava a päťbodový náskok pred prenasledovateľmi.

„Posledný zápas jesene sme veľmi túžili vyhrať. Hralo sa na nekvalitnom a mäkkom teréne. Napriek tomu sme uspeli a to nás teší,“ povedal po stretnutí spokojný Karol Mondek.

Čiperný krídelník naposledy nastúpil v základnej zostave ešte v polovici septembra. Teraz však dostal šancu a za zaradenie do úvodnej jedenástky sa trénerom odvďačil gólom. „Gino (Van Kessel) vystrelil z pravej strany. Brankár loptu neudržal. Čakal som, že mu vypadne, a dorazil ju do prázdnej brány,“ opísal prvý gólový moment zápasu rodák z Blatnice a jedným dychom dodal: „Som rád, že ma tréner vrátil naspäť do základnej zostavy. Hralo sa mi dobre a teší ma, že som tímu pomohol gólom.“

Tretí tohtosezónny presný zásah v Corgoň lige oslávil znamenite. Divákom na tribúnach predviedol salto. „Premety a saltá ma bavili odmalička. Naviac, priateľka je gymnastka. Rád by som hral viac a potešil fanúšikov pri mojich góloch aj takouto formou,“ dodal Mondek.

V zápase, kde bojovnosť a nasadenie predčili futbalovú krásu, sme vybojovali víťazstvo. Tímu okolo trénera Martina Ševelu sa tak podarilo naplniť cieľ, s ktorým pod Čebrať cestoval. „Pred zápasom sme si pripomínali, že rozhodujúca bude tímovosť a bojovný duch na ihrisku. Ružomberčania mali šance, ale v závere sa na našu stranu priklonilo šťastie. To však praje pripravenému,“ zamyslel sa na záver Mondek.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 15.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 5. kola nadstavby Niké ligy proti FC ViOn...

Fanúšikovia 15.4.2024

Akadémia | V pondelok 29. apríla nábor a výber detí do tímov akadémie AS Trenčín

AS Trenčín pripravil na pondelok 29. apríla nábor a...

Fanúšikovia 14.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Košice v predaji

V šiestom kole nadstavbovej časti Niké ligy sa...

ASTV 14.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Vion Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC ViOn Zlaté...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa