Aktuality - archiv 28.10.2013

Užili sme si to, povedal po víťazstve Baéz

Aldo Baéz: „Chceme, aby si to naši fanúšikovia užívali tak, ako sme si to v nedeľu užili my“

Po víťazstve na ihrisku bratislavského Slovana sme dokázali naplno bodovať aj proti ďalšiemu tradičnému účastníkovi európskych pohárových súťaží. Po vynikajúcom výkone sme na domácom ihrisku zdolali FK Senica (2:0). Všetci fanúšikovia veľmi dobre vedia, že išlo o vôbec prvý ligový triumf proti tomuto súperovi.

„Konečne sme vyhrali. Máme z toho veľkú radosť. Sme veľmi spokojní. Do tabuľky sme si pripísali ďalšie tri body, čo je skvelé,“ povedal na úvod stredopoliar Aldo Baéz.

Argentínsky futbalista predviedol jeden z najlepších výkonov v trenčianskom drese a právom zožal pri svojom odchode z ihriska „standing ovations“. „Potešilo ma to, ale aj prekvapilo. Ja ale musím pochváliť celé mužstvo. Všetci chalani podali stopercentný výkon. Od Miloša (Volešáka) až po posledného striedajúceho hráča. Hrali sme koncentrovane a od prvej minúty sme išli za svojim cieľom.“

Najmä fanúšikovia nečakali po úspechu na bratislavských Pasienkoch iné ako trojbodový zisk. Navyše, počas celého týždňa sa hovorilo najmä o tom, že Senicu sme až do nedeľného zápasu nezdolali. „Vyhrať chceme každý zápas. V každom stretnutí chceme predviesť to najlepšie. Vedeli sme o čo ide. Mali sme menšiu motiváciu navyše, ale neboli sme nervózni. Senicu poznáme a vieme, čo môžeme od jej hráčov čakať,“ komentoval Baéz.

Skvelá atmosféra bola po zápase nielen v kabíne, ale počas celého stretnutia aj na tribúnach. „Bolo to fantastické. Doma práve takúto atmosféru potrebujeme. Chceme, aby si to naši fanúšikovia užívali tak, ako sme si to v nedeľu užili my,“ dodal na záver Baéz.

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa