Aktuality - archiv 16.10.2013

Hrdý, že môže hrať v tomto klube

Patrik Sedláček: „Mojim veľkým snom je raz nastúpiť za seniorsky tím“

Skvelú streleckú formu potvrdil aj na úvod posledného víkendu. K štyrom gólom z predchádzajúcich dvoch kôl pridal Jakub Sedláček rovnaký počet v jedinom zápase. Mladší dorast do 16 rokov na nekvalitnom teréne v Bardejove domácich nešetril a vyhral 7:0.

„Hoci cesta na východ bola dlhá, hralo sa mi veľmi dobre. Na ihrisku sme boli jednoznačne lepším tímom, čo vyústilo do siedmich strelených gólov. Mohlo ich byť ešte viac, či už z mojej strany, alebo aj zo strany spoluhráčov,“ povedal po zápase Jakub Sedláček. 

Štyri góly v jednom zápase strelil v drese AS Trenčín vôbec prvýkrát. Povoleným dopingom bola pre neho návšteva tety s priateľom, ktorí žijú v Poľsku. „Chcel som sa pred nimi ukázať v čo najlepšom svetle. Podarilo sa mi to a mám veľkú radosť. Aj preto, že tetin priateľ je profesionálny futbalista Dalibor Pleva hrajúci v minulosti za Dubnicu a Banskú Bystricu,“ prezradil rodák z Dolnej Súče. 

V klube pôsobí už štyri roky a ako poznamenal, cíti sa v ňom veľmi dobre. AS považuje za dobrý odrazový mostík do ďalšej kariéry. „Som hrdý, že môžem hrať v tomto klube. Mojim veľkým snom je raz nastúpiť za seniorsky tím. Teraz sa na sebe snažím tvrdo pracovať, aby sa mi tento sen splnil,“ zakončil rozhovor stredopoliar, ktorý cit na presné zakončenie zdedil po otcovi Patrikovi. 

Jakub Sedláček patrí medzi najtalentovanejších chlapcov v trenčianskej mládeži. Dôkazom je aj jeho nedávne zaradenie do „top skupiny“. V nej sú zaradení najperspektívnejší mladí hráči klubu. „Je veľmi silný na lopte, má s ňou veľmi dobrý prvý dotyk a dokáže obehať veľký priestor. Z pozície stredopoliara je často gólový. Má všetky predpoklady, aby z neho vyrástol kvalitný futbalista, ale ešte na sebe musí tvrdo pracovať,“ poznamenal na margo Sedláčkových schopností tréner Andrej Žáčik. 

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa