Zápasy - archiv 17.9.2013

Zlatým Moravciam sme nadelili päťku

AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce 5:0 (3:0)

Zverenci trénera Martina Ševelu vyhrali prvýkrát v ligovej sezóne po druhý raz v rade. Po triumfe na ihrisku MŠK Žilina zdolali doma ViOn Zlaté Moravce 5:0 (3:0). Dva góly zaznamenal brazílsky útočník William, po jednom pridali Haris Hajradinović, Gino van Kessel a Tomáš Malec.

V 8. min napriahol z rohu šestnástky William, no Kuciak bol na mieste. O chvíľu pred Holúbekom odvrátila loptu na roh obrana v poslednej chvíli. Vedenia sme sa ujali v 12. min, keď po centri Čögleya si pred opustenú bránku nabehol William. Pre brazílskeho zakončovateľa už nebol problém streliť gól. AS pokračovalo v aktívnej hre a v 25. min pridalo druhý presný zásah. Individuálnu techniku predviedol Van Kessel, pohral sa s brániacimi hráčmi a loptu na šestnástke ponúkol Hajradinovićovi. Bosniansky stredopoliar strelou k žrdi nedal Kuciakovi šancu. O štyri minúty neskôr potiahol loptu cez polovicu ihriska William, no jeho prudký center Malec neumiestnil do siete. Po polhodine hry sa do šance dostal aj hosťujúci Pribula, ale na poslednú chvíľu ho odzbrojila obrana. V 38. min predviedli Zlaté Moravce nacvičený signál, na jeho konci bol Mazan, ktorý nechal vyniknúť gólmana Volešáka. Tretí gól pridal v závere prvého dejstva Van Kessel, ktorého hlavičkou vysunul Malec. Holandský krídelník sa dostal do samostatného nájazdu a rutinérsky ho premenil.

AS aj po prestávke pokračoval v aktívnej hre. V 59. min hlavičkoval nad bránku Malec. O chvíľu na to Van Kessel obišiel dvoch protihráčov, jeho technická strela však išla tesne vedľa. V 64. min bol priamy kop Mazana tečovaný do protipohybu brankára, no ten v poslednej chvíli odvrátil loptu na rohový kop. V 68. min obranca hostí hlavičkou nešťastne prihral Malecovi, ktorý zoči voči Kuciakovi uspel - 4:0. Skóre zápasu v 76. min uzavrel svojim druhým gólom William, po Malecovom protiútoku tvrdou strelou z voleja pridal piaty gól. V záverečnej desaťminútovke si dve šance vypracovali aj Zlaté Moravce. Najskôr neuspel Bernáth a po ňom trestuhodne prekopol bránku Pribula.

AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce 5:0 (3:0)

Góly: 12. a 76. William, 25. Hajradinović, 45. Van Kessel, 68. Malec

Domáci: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundić, Mazáň - Baéz - Van Kessel (87. Mondek), William, Holúbek, Hajradinović (73. Mišák) - Malec (80. Bezák)

Hostia: M. Kuciak - Pavlenda (62. Chren), Pavol Majerník, Chrappan, A. Candrák - Obročník - Orávik, Pribula, M. Babic (72. Sabo), Mazan - L. Szabó (59. Bernáth)

Rozhodovali: Samotný - Vorel, Ádám

Divákov: 1115

Povedali po zápase:
Martin Ševela (tréner Trenčína): "Spokojnosť môžeme vysloviť najmä s výsledkom. V zápase sa však vyskytli fázy, ktoré si budeme musieť rozobrať. Teší ma, že sme prejavili silu s loptou a zápas rozhodli už v prvom polčase. Je dobré, že aj po prestávke sme udržali tempo hry. Podržal nás brankár Volešák a teší ma aj výkon Gina van Kessela." 

Branislav Mráz (tréner Zlatých Moraviec): "Domácemu kolektívu gratulujem k víťazstvu. My sme zaostávali v defenzíve, prehrávali osobné súboje a domácim darovali góly. Na druhej strane nám aj takáto prehra môže pomôcť. Ukázali sme, že takýmto výkonom sa viac nemôžeme prezentovať."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa