Aktuality - archiv 31.5.2013

K permanentke do 15. júna nový dres za exkluzívnu cenu!

Ceny vstupeniek a permanentiek pre sezónu 2013/2014 zostávajú nezmenené

Futbalový klub AS Trenčín začína s predajom permanentných vstupeniek na sezónu 2013/2014. Pre našich fanúšikov máme pripravené hneď dve dobré správy. Ceny vstupeniek a permanentiek zostávajú na úrovni z uplynulého ročníka a do 15. júna môžete získať k celosezónnej vstupenke nový dres za skutočne exkluzívnu cenu. Rovnako ako v uplynulých dvoch ročníkoch dostanete plastové karty veľkosti „kreditky“, ktoré majú dve úrovne ochrany zabraňujúce ďalšiemu kopírovaniu. Majitelia permanentiek majú predkupné právo na zakúpenie vstupeniek na Európsku ligu.

Všetci, ktorí ste doposiaľ váhali, máte jedinečnú šancu získať originálny dres AS Trenčín od spoločnosti Nike. Cena celosezónnej vstupenky spoločne s dresom je len o desať eur vyššia ako cena permanentky bez dresu, v ktorom budú hrať naši chlapci nadchádzajúci ročník najvyššej domácej súťaže. Permanentka platí nielen na 17 domácich zápasov, ale aj všetky stretnutia Slovnaft Cupu hrané na Sihoti.

Podobu nových dresov vám predstavíme už v závere tohto týždňa. Domáca kolekcia dresov sa vracia k tradičnej trenčianskej červeno-bielej kombinácii s prevahou bielej. Niektoré zápasy vonku odohráme v trochu netradičnej kombinácii farieb. Hráči budú naďalej nosiť na hrudiach logo generálneho partnera klubu, ktorým je poisťovňa Aegon.

V prípade sedemnástich domácich zápasoch a ceny permanentiek 50, resp. 35 € je priemerná cena 2,95 €, resp. 2,05 € na jedno stretnutie. Pri cenách vstupeniek 4 € na krytú a 3 € na nekrytú tribúnu ušetríte približne jedno euro. Môžete tak ušetriť viac ako štvrtinu a v druhom prípade približne tretinu s porovnaním, ak by ste si kupovali vstupenky na jednotlivé zápasy. V prípade permanentky na hlavnú tribúnu máte navyše garantované svoje miesto. Vstupenky do sektora hostí budú stáť 3,5 €.

Všetci záujemcovia o permanentné vstupenky pre nový ročník Corgoň ligy kontaktujte klub na emailovej adrese astrencin@astrencin.sk alebo telefónnom čísle 032/744 1137. Prípadne si dohodnite návštevu priamo u nás na sekretariáte klubu na Krytej plavárni (vľavo za vchodovými dverami) v čase medzi 9.00 a 15.00 h. Následne si môžete priamo na štadióne vybrať miesto v sekcii pre permanentkárov. Výmena permanentných vstupeniek bude prebiehať do 20. júna.

Ceny permanentných vstupeniek na sezónu 2013/2014:
Krytá tribúna: 50 €
Nekrytá tribúna: 35 €
Sektor ultras: 25 €

Krytá tribúna a originálny dres Nike: 60 €
Nekrytá tribúna a originálny dres Nike 45 €
Sektor ultras a originálny dres Nike 40 €

Ceny jednorazových vstupeniek na sezónu 2013/2014:
Krytá tribúna: 4 €
Nekrytá tribúna: 3 €
Sektor hostia: 3,5 €

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa