Aktuality - archiv 26.4.2013

Koncentrácia ako základ pre úspešný výsledok

Peter Čögley: „Ak budeme koncentrovaní ako v predchádzajúcich dueloch proti tomuto súperovi, budeme opäť úspešní“\r\n

Zverencov trénera Adriána Guľu čaká dnes (14.30) deviaty jarný zápas. Na pôde trnavského Spartaka budú bojovať aj o to, aby sa opäť dostali na vlnu pozitívnych výsledkov.

„Trnava je veľmi nepríjemný súper, napriek tomu, ako sa jej momentálne darí. Budú hrať ako o život, nemajú čo stratiť. Očakávam, že budú hrať priamočiaro a zbytočne nebudú špekulovať. Potrebujú body ako soľ,“ zamyslel sa nad najbližším súperom Peter Čögley.

Proti futbalistom z „malého Ríma“ sa nám v tejto sezóne darí. V dvoch zápasom sme získali plný počet bodov a celkové skóre 9:0 hovorí jasnou rečou. „Nemôžeme sa pozerať na to, čo bolo. Súper má vo svojom strede viacero skúsených futbalistov. Zmenili trénera, čo častokrát prináša pozitívny impulz. My sa však sústredíme sami na seba. Ak budeme koncentrovaní ako v predchádzajúcich dueloch proti tomuto súperovi, budeme opäť úspešní,“ pokračoval rodák zo Soblahova.

Zápas proti Žiline nedohral Daniel Bednárik. Devätnásťročný stopér uvidel po faule na súpera červenú kartu, vôbec prvú medzi mužmi. „S Beďom sme sa rozprávali aj na túto tému. Pre obrancu je červená karta normálna vec. Veľakrát sme zaujímaví iba vtedy, keď dostaneme gól, alebo sme vylúčení. Treba sa však pozrieť, akú prácu a s akým prehľadom tento mladý futbalista odvádza vzhľadom k tomu, že je nováčikom na corgoňligovej scéne,“ zastal si kolegu zo zadných radov Čögley.

O body sa chcú pobiť

V jarnej časti sa stal lídrom zadných radov. Päť inkasovaných gólov v deviatich zápasoch je pre ofenzívne ladený herný štýl Trenčína veľmi dobrá vizitka. Napriek tomu, že tím štyri kolá neokúsil chuť víťazstva, Peter Čögley vníma jarnú časť pozitívne. „Sme mladé mužstvo, ktoré sa má čo učiť, no zároveň viacerí z nás už majú skúsenosti. Po hernej stránke to z našej strany vôbec nie je zlé. Máme pred sebou ešte šesť zápasov a v hre je osemnásť bodov. Budeme sa snažiť pobiť sa o ne na ihrisku,“ dodal odhodlane bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa