Zápasy - archiv 2.3.2013

Na úvod jari víťazstvo nad Myjavou

AS Trenčín - Spartak Myjava 1:0 (1:0)

V úvodnom zápase jarnej časti sezóny sme zdolali Spartak Myjava 1:0 (1:0). Jediný gól zápasu zaznamenal hneď v úvode stretnutia Peter Mazan, ktorý premenil pokutový kop.

Už v 5. min sa za chrbát myjavskej obrany dostal Kubík. Kukoľ ho v pokutovom území stiahol a Mazan bez problémov premenil pokutový kop - 1:0. O pár minút neskôr sa po štandardnej situácii a Lobotkovom centri dostal k hlavičke Bednárik, ale Solnička sa stačil presunúť. Od tohto momentu to bol zápas s množstvom osobných súbojov v strede poľa. V 29. min ušiel po ľavej strane Kubík, poslal spätnú prihrávku na Mazana, avšak ten ťažkú loptu poslal zo stredu pokutového územia nad bránu. V 39. min to vyskúšal z diaľky Bruško, ale lopta letela mimo.

Hneď v úvode druhého polčasu uvoľnil hosťujúci Marček kolmicou Sládeka. Volešák jeho gólovú šancu vyrazil. Spoza šestnástky to vyskúšal Bruško, no minul. Na opačnej strane vyslal projektil ľavačkou do bočnej siete Holúbek. O pár minút neskôr sa na hranici šestnástky uvoľnil Holúbek. Jeho strela však letela opäť mimo žrde. V 68. min fauloval Šulek v pokutovom území Mazana. K lopte sa postavil sám faulovaný hráč, ale tentoraz loptu poslal nad bránu.

AS Trenčín - Spartak Myjava 1:0 (1:0)

Góly: 5. Mazan (11 m)

Žlté karty: 2. Adi - 5. Kukoľ, 14. Bruško

Domáci: Volešák - Čögley, Ramón, Bednárik, Mazáň - Lobotka - Mazan (76. William), Holúbek, Štefánik, Kubík - Adi

Hostia: Solnička - Siva, Častulín, Černáček, Kumančík - Marček, Šulek (76. Daniel) - Kukoľ, Bruško (82. Pelegríni), Kuračka (63. Urgela) - Sládek

Rozhodovali: Valášek - Benko, Vorel

Divákov: 2856

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Mali sme dobrý vstup do zápasu, strelený gól nám však trochu ublížil. V ďalšom priebehu sme nehrali presne a ľahko sme strácali lopty. Teší nás však, že sme zápas zvládli výsledkovo a že sme ustáli kvalitné štandardky súpera. Tento zápas nás tak trochu ´vyzliekol´, pretože náš výkon nezodpovedal potenciálu hráčov. Nezostáva nám iné, ako pokračovať v tvrdej práci."

Ladislav Hudec (tréner Myjavy): "Na konci prípravnej fázy nám vypadli niektoré naplánované zápasy, takže tento súboj bol pre nás dosť náročný. Je ťažké v Trenčíne prehrávať hneď od začiatku zápasu, ale úprimne, som prekvapený, ako sme to domácim dokázali sťažiť. Pozitívum našej hry bolo dobré držanie lopty, no mohli sme hrať o niečo odvážnejšie, a takisto škoda veľkej šance Sládeka na začiatku druhého polčasu. Nevzdávali sme sa a do poslednej chvíle sme sa snažili uhrať, čo sa dalo, preto môžem byť s naším výkonom spokojný."

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa