Zápasy - archiv 16.2.2013

Na záver sústredenia sme zdolali Kragujevac

Radnički 1923 Kragujevac – AS Trenčín 0:1 (0:0)

V treťom zápase v rámci sústredenia v tureckom Beleku sme zdolali srbský tím Radnički 1923 Kragujevac 1:0 (0:0). Jediný gól zápasu zaznamenal zásluhou svojho dôrazu Fanendo Adi.

V úvode stretnutia sme niekoľkokrát pohrozili po ľavej strane. Aktívny bol najmä Kubík. Následne sa k nebezpečnej strele po odrazenej lopte dostal Mazáň, ale mieril do bočnej siete. Z pravej strany zacentroval Čögley. Adi síce dopravil loptu do brány, no rozhodca mu odpísal útočný faul. Kragujevac pohrozil brejkom, avšak lopta z hranice šestnástky mierila mimo. S pribúdajúcim časom hrozili častejšie aj Srbi, ale veľké príležitosti neprichádzali. V 20. min unikal Kubík, no súper zatiahol ručnú brzdu, a aj za cenu žltej karty ho zastavil. V závere prvého polčasu sa dvakrát dostal k zakončeniu Adi. Oba pokusy však skončili na bloku obrany. Najmä v druhom prípade po akcii Mondeka bol v nádejnej pozícii. 

Hneď v úvodných minútach druhej polovice stretnutia sme niekoľkokrát zatlačili po zisku v strede poľa. Kubík skúsil obstreliť brankára, ale mieril vedľa ľavej žrde. Pri ďalších závaroch v pokutovom území chýbala presnejšie finálna prihrávka. V 54. min však prebral Čögley dlhú loptu, našiel Mazana a na konci akcie bol po zásluhou svojho dôrazu Adi – 1:0. Súpera sme na dlhé minúty zatlačili pred šestnástku. Z hranice pokutového územia vystrelil tesne vedľa ľavej žrde Adi. Pod brvno mieril Kubík, no brankár vyrazil na roh. Čögley z uhla vyslal projektil nad bránu. V druhej polovici druhej štyridsaťpäťminútovky sa Kragujevac vrátil do hry. V 76. min spálil obrovskú šancu Kosorič, keď zblízka prestrelil. Hlavička Bednárika skončila iba v náručí gólmana. Kosorič sa opäť dostala do zakončenia o chvíľu neskôr. Opäť však mieril mimo. Radnički v závere zabojovali o remízu, ale jedinú skutočnú šancu zneškodnil Šemrinec.

Radnički 1923 Kragujevac – AS Trenčín 0:1 (0:0)

Góly: 54. Adi

Žlté karty: 20. Rosić, 82. Milošković

Domáci: Čančarević - Pavlović, Marić, Tintor, Rosić, I. Petrović, Beljić, Petronijević, Mirić, Milošković, Milovanović

Hostia: Volešák (46. Šemrinec) - Čögley (85. Godál), Ramón, Bednárik, Mazáň (63. Frimmel) - Lobotka (85. Opatovský) - Mondek (46. Mazan), Holúbek (46. Báez), Štefánik, Kubík (85. Brigant) - Adi (77. William)

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa