Zápasy - archiv 2.2.2013

Vysoké víťazstvo nad Zlínom, mladíci zdolali Podbrezovú

AS Trenčín - Fastav Zlín 7:0 (4:0) a AS Trenčín - ŽP Šport Podbrezová 4:2 (2:0)

Zverenci trénerského kvarteta Guľa - Zimen - Ševela - Hodál si po dvoch prehrách v príprave so Slováckom napravili chuť na domácom ihrisku. V sobotu zdolali najskôr moravský Zlín vysoko 7:0 (4:0) a následne druhý tím zložený prevažne z hráčov vlastnej „devätnástky“ pokoril lídra druhej ligy z Podbrezovej 4:2 (2:0).

 

AS Trenčín - Fastav Zlín 7:0 (4:0)

Od úvodných minút sme mali prevahu. Prvý sa do veľkej šance dostal Holúbek, keď si nabehol na prihrávku Čögleya, no z vnútra šestnástky minul. Už o chvíľu neskôr sa k lopte dostal Adi a krížnou strelou otvoril skóre stretnutia. V polovici prvého polčasu pohrozil aj súper. Matejov však v ťažkej pozícii poslal strelu len do bočnej siete. Na opačnej strane loptu v strede ihriska vybojoval Holúbek, posunul na krídlo Kubíkovi, ale jeho prízemná strela tesne minula Kořínkovu bránu. Následne si Adi v päťke pokryl loptu, obtočil sa okolo obrancu, namieril však vysoko. Druhý gól sme pridali v 29. min, kedy sa z priameho kopu presadil Štefánik. Už o dve minúty napriahol spoza pokutového územia Holúbek a strelou k pravej žrdi dal na 3:0. V 35. min využil rýchlosť Kubík, zasekol si obrancu a prehodil gólmana Zlína - 4:0. 

Druhý polčas už nebol v úvode natoľko atraktívny. Naďalej sme však mali prevahu. Prvú šancu si ale vypracoval Zlín. Lopta po hlavičke zo stredu šestnástky mierila mimo žrde. V 64. min si na center z priameho kopu naskočil najvyššie Adi a druhým gólom upravil na 5:0. V 81. min Adi uzavrel hetrik. Čögley nebezpečne vystrelil, brankár loptu vyrazil iba pred nášho útočníka a ten bez problémov skóroval. Ešte pred odchodom do šatní uzavrel skóre Kubík. Loptu trafil síce do žrde, ale tá sa od brankára dostala do siete.

Góly: 12., 64. a 81. Adi, 35. a 87. Kubík, 29. Štefánik, 31. Holúbek

Žlté karty: 33. Ramon

Domáci: Šemrinec - Čögley, Godál, Ramón (40. Bednárik), Mazáň - Lobotka - William, Štefánik, Holúbek, Kubík - Adi

Hostia: Kořínek - Pazdera, Kroča, Kubica, Červenka - Ruskovský (46. Železník), Salachna, Polách (46. Dobeš), Hruška (34. Holík) - Malchárek (46. Poznar), Matejov

Divákov: 70

 

AS Trenčín - ŽP Šport Podbrezová 4:2 (2:0)

Od úvodu sa hralo zaujímavé stretnutie. Náš tím s viacerými hráčmi z dorastu hral s kandidátom na postup do najvyššej súťaže vyrovnanú partiu. V polovici prvého polčasu sa ocitol sám na „päťke“ Brigant, no loptu poslal vedľa pravej žrde. V 30. min si nerozumeli Mondek s Ramónom, ale Bartalský zachránil. V 41. min zakombinovali v pokutovom území súpera Mazan a Opatovský, gól z toho však nebol. Už o minútu neskôr sa Opatovský nemýlil. Na hranici šestnástky si narazil s Frimmelom a sám pred brankárom nezaváhal. Ešte pred odchodom do šatní poslal center do šestnástky Skovajsa a Frimmel upravil na 2:0.

V 57. min sa po rohu dostal k hlavičke Malec, ale brankár loptu vyrazil. Na opačnej strane unikol Vaščák a hoci bol tiesnený znížil strelou k žrdi na 1:2. Už o dve minúty neskôr utiekol po nedorozumení našich v strede poľa Tubonemi a bez problémov obhodil Bartalského - 2:2. Mužstvo sa však z dvoch gólov v priebehu pár minút oklepalo a opäť niekoľkokrát pohrozilo. Góly však prišli až v samom závere. V 86. min zakombinovali mladíci v zostave AS a na konci akcie bol Jurica - 3:2. Ešte pred koncom zápasu hlavičkoval Opatovského center do siete Ranko.

Góly: 41. Opatovský, 44. Frimmel, 86. Jurica, 89. Ranko - 58. Vaščák, 60. Tubonemi

Domáci: Bartalský - Mondek, Ramón (55. Bednárik), Tóth (80. Ranko), Skovajsa - Bero (55. Bariš) - Frimmel, Mazan (74. Čentéš), Opatovský, Brigant (80. Kochan) - Malec (57. Ranko, 74. Jurica)

Hostia: Baláž (46. Hanák) - Andrič (58. Polaščík), Očenáš, Kožička, Greško (46. Morháč) - Čekovský (46. Snitka), Kochan, Kupčík (46. Pablo), Harvilko (58. Minčič) - Vaščák, Brčák (46. Tubonemi)

Divákov: 70

Autor: mg, mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa