Aktuality - archiv 1.2.2013

„Áčko“ v sobotu dvakrát doma

Zverenci trénera Adriána Guľu proti Zlínu (11.00) a Podbrezovej (13.00)

Zverenci trénera Adriána Guľu sa po viac ako dvoch týždňoch predstavia na domácom trávniku. V sobotu predpoludním privítajú moravský Zlín (11.00) a popoludní sa stretnú s Podbrezovou (13.00). Vy sa môžete tešiť nielen na opory vydarenej jesennej časti, ale do boja o miesta v kabíne výrazne prehovárajú aj chalani z „devätnástky“.

Fastav Zlín je po jeseni na siedmej priečke druhej českej ligy so sedembodovou stratou na postupové priečky. Počas uplynulých troch rokov sa márne snažil o návrat do najvyššej súťaže, kde hral sedem rokov v rade. V uplynulom ročníku však skončil dokonca až jedenásty. Dnes opäť pomýšľa nad cestou naspäť medzi českú elitu.

ŽP Šport Podbrezová je ako nováčik súťaže lídrom druhej slovenskej ligy s náskokom jedného bodu pred Dunajskou Stredou a troch pred Sencom. Klub z Horehronia vážne pomýšľa na postup do Corgoň ligy. V minulosti vychoval hráčov ako Juraj Kucka, Michal Breznaník, Róbert Pich, Peter Štyvar a Marek Bažík. Dnes je najväčšou hviezdou mužstva Vratislav Greško, ktorý si v minulosti obliekol dresy Bayeru Leverkusen, Interu Miláno, Parmy, Blackburnu a Norimbergu.

Posledný domáci zápas v rámci prípravy na novú sezónu je na programe v stredu (6. februára) proti Michalovciam (15.30). Potom tím odchádza na sústredenie do Turecka a po návrate má pred sebou už len ligovú generálku na ihrisku majstrovskej Žiliny (23. februára). Úvodné kolo jarnej časti najvyššej domácej súťaže odohráme 2. marca na trávniku Spartaka Myjava.

Autor: mg
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa