Zápasy - archiv 18.11.2012

Po excelentnom výkone šestka v sieti Trnavy

AS Trenčín - Spartak Trnava 6:0 (2:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu zdolali v zápase 17. kola najvyššej domácej súťaže Spartak Trnava vysoko 6:0 (2:0). AS predviedlo pred skvelým publikom skutočne výnimočný výkon.

Po opatrnom úvode prišiel center z pravej strany a Depetris hlavou poslal svoj tím do vedenia - 1:0. O pár minút neskôr potiahol akciu Mondek, našiel Štefánika, ale Rusov si jeho strelu pomedzi hráčov našiel. V 12. min vystrašil všetkých vrátane Volešáka mladý Schranz. Jeho krížna strela z veľkého uhla len preletela celou šestnástkou. V 16. min predviedol kus svoje futbalovej šikovnosti Štefánik, keď obral o loptu Čvirika, potiahol loptu a Depetrisovi predostrel ako na podnose druhý gól - 2:0. Štefánik sa predviedol aj v 35. min, keď Rusov jeho strelu vyrazil. O chvíľu prišlo vynútené striedanie autora dvoch gólov Depetrisa, ktorého nahradil Adi. Hre nášho mužstva to však neuškodilo.

Úvod druhého polčasu bol opäť pod taktovkou AS. V 49. min si po akcii Štefánika dal vlastný gól Čvirik a už o dve minúty neskôr upravil na rozdiel štyroch gólov Godál. A to ešte nebolo všetko. V 58. min poslal skvelý center do šestnástky Čögley a Adi upravil na 5:0. Napriek vysokému vedeniu sme naďalej kontrolovali hru, hrozili a bavili fanúšikov. Skvelú akciu predviedli Modek s Díazom, ale druhý menovaný mieril tesne vedľa. V 71. min si Kubík urobil z protihráčov štatistov. V pokutovom území obišiel aj brankára, ktorý ho zachytil rukou, penalta z toho však nebola. Desať minút pred záverečným hvizdom mohol dať gól Mondek po hlavičke Adiho, no loptu do siete nedotlačil. Gól si pýtala aj hlavička Adiho o chvíľu neskôr a rovnako hlavička Godála. Prvá však mierila tesne nad a druhá vedľa Rusovej brány. Gól však dal Lobotka, keď sa na hranici pokutového územia uvoľnil Mazan a krásne našiel spoluhráča.

AS Trenčín - Spartak Trnava 6:0 (2:0)

Góly: 4. a 16. Depetris, 49. Čvirik (vl.), 51. Godál, 58. Adi, 88. Lobotka

Žlté karty: 70. Vyskočil

Domáci: Volešák - Godál, Ramón (46. Čögley), Kleščík, Holúbek - Lobotka - Mondek (82. Mazan), Štefánik, Díaz, Kubík - Depetris (37. Adi)

Hostia: Rusov – Habánek (46. Mikinič), Janečka, Čvirik, Bicák (61. Stožický) - Gross, Karhan - Vyskočil, Vlasko, Sabo - Schranz (79. Pavelka)

Rozhodovali: Pavlík - Hrčka, Jankovič

Divákov: 4250

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Pre takéto chvíle sa nám oplatí robiť futbal. Pred fantastickou diváckou kulisou ukázali naši hráči totálny futbal a o našom výraznom víťazstve rozhodla ich vysoká sebadôvera. V tomto stretnutí mali víťaznú mentalitu. Mužstvo si zápas rozbehlo veľmi dobre, v takejto nálade ho aj dohralo a užilo si tento náročný súboj. Hoci nám vypadli niektorí dôležití hráči, mužstvo ukázalo, že hráme predovšetkým tímovo." 

Pavel Hoftych (tréner Trnavy): "Ťažko sa mi hodnotí tento zápas. Na jeho začiatku sme rýchlo dostali dva góly a hoci sme sa snažili o vyrovnanie, súper už bol na koni a výrazne nám hrozil brejkami i štandardnými situáciami. Verili sme, že do druhého polčasu vstúpime lepšie, ale znova sme dostali rýchle góly a potom to už bolo len o výške skóre. Trenčín nás prevýšil a prakticky do ničoho nepustil. Po zlepšených výkonoch v našich zápasoch počas posledných týždňov je toto pre náš ťažká facka. Nemyslím si však, že by niektorý z našich hráčov nechcel, ale súper bol proste lepší. Navyše na dôležitých postoch sme mali objektívne problémy so zostavou."

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa