Zápasy - archiv 6.10.2012

Tri body z Nitry nás udržali v hornej polovici tabuľky

FC Nitra - AS Trenčín 1:2 (1:1)

Zverenci trénera Adriána Guľu vyhrali na ihrisku FC Nitra 2:1 (1:1) po góloch Petra Mazana a Davida Depetrisa. AS využilo početnú prevahu po dvoch vylúčeniach domácich hráčov.

Hneď v úvodnej minúte stretnutia sa k lopte dostal Kroupa, ale jeho krížna strela mierila mimo žrde. O desať minút neskôr zahrali domáci štandardnú situáciu do našej šestnástky, ale loptu sme dokázali odvrátiť. Nasledoval nevydarený rohový kop Nitry. Domáci následne vrátili loptu pred bránu, ale Volešák bravúrne zneškodnil hlavičku Kroupu. V 17. min si Čögley narazil s Mazanom, poslal spätnú prihrávku na Štefánika, ale jeho strela z pätnástich metrov mierila iba do rúk brankára Chudého. V polovici prvého polčasu vystrelil z hranice šestnástky Šimončič, no Volešák bol opäť pripravený. Už o pár minút neskôr však nestačil na prízemnú strelu Clebera k žrdi z viac ako dvadsiatich metrov - 0:1. Od 38. min sme hrali presilovku, keď Gajdoš fauloval Díaza bez lopty, a dostal červenú kartu. V 42. min sa dostal do pokutového územia Holúbek, ale center cez päťku nenašiel adresáta. Už o minútu neskôr poslal loptu pred bránu Čögley a Mazan ju hlavou poslal do siete - 1:1. 

Od úvodu druhého polčase sme súpera zatlačili. Zrazená strela Depetrisa ale skončila na žrdi a následná strela Štefánika mierila iba do bočnej siete. V 57. min si Depetris prikryl loptu v šestnástke, ale jeho strela skončila na hornej žrdi Chudého brány. V 58. min skosil Kroupa v strede poľa Lobotku a po druhej žltej karte putoval pod sprchy už druhý hráč Nitry. Štefánik po hodine hry uvoľnil v šestnástke Mazana. Jeho strela ale mierila mimo žrde. O chvíľu neskôr našiel Lobotka pred bránou Depetrisa a ten hlavou poslal AS do vedenia - 2:1. Strelu Mazana pod brvno Chudý vyrazil. Ojedinelý únik Clebera zahasil až pred našim brankárom Díaz. Aj naďalej sme mali prevahu, držali loptu a tlačili súpera pred jeho šestnástku. Ďalší gól ale nepadol.

FC Nitra - AS Trenčín 1:2 (1:1)

Góly: 25. Cleber - 43. Mazan, 62. Depetris

Žlté karty: 6. Szabó, 30. Kroupa - 40. Ramón, 90. Lobotka

Červené karty: 38. Gajdoš za faul, 58. Kroupa po druhej ŽK

Domáci: Chudý - Harbuľák, Struhár, Kolmokov, Szabó - Gajdoš, Šimončič (88. Zelenický) - Čery (80. F. Moravčík), Šimonek (75. Ivančík), Cleber - Kroupa

Hostia: Volešák - Čögley, Ramón (46. Lobotka), Godál, Mazáň - Kleščík - Mazan, Díaz (85. Mondek), Štefánik, Holúbek - Depetris

Rozhodovali: Trutz - Slyško Poláček

Divákov: 590

Povedali po zápase:
Marián Šuchančok (asistent trénera Nitry): "Do zápasu sme vstúpili agresívne, vytvorili sme si šance a dostali sme sa do vedenia. Rozhodca však zasiahol do diania na trávniku, situácia sa zmenila a napokon sme prehrali." 

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "V úvode sme mali problémy s nakopávanými loptami, čo súper využil a dostal sa do vedenia. Podarilo sa nám však vyrovnať, v druhej časti sme boli trpezliví a dali sme ešte jeden gól. Som rád, že sme zvíťazili, Nitra podala statočný výkon."

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa