Zápasy - archiv 29.9.2012

Po nepresvedčivom výkone prehra s ViOnom

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 4:1 (2:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu nestačili na ViOn Zlaté Moravce, ktorému na jeho ihrisku podľahli 1:4 (0:2). Jediný gól AS zaznamenal až za rozhodnutého stavu (0:4) striedajúci Peter Mazan.

Od úvodných minút sa hral obojstranne ofenzívny futbal. V 3. min rozohral Orávik štandardnú situáciu, Bortel hlavou mieril iba do Baéza. Na opačnej strane Štefánik vysunul Holúbeka, ten spätnou prihrávkou našiel Depetrisa, ktorý z ôsmich metrov nenamieril medzi žrde. V 12. min Škvarka nabil Orávikovi, po jeho prudkej strele sa triaslo brvno našej brány. Do vedenia išli domáci v 13. min, keď Orávik rozohral rohový kop a Ramón si nešťastne poslal loptu do vlastnej siete. Rušné momenty videli diváci v rozpätí 20. až 22. min, keď strely Depetrisa a Štefánika kryl Kuciak, na opačnej strane Hodeka vychytal Volešák. Futbalovú lahôdku predviedol v 33. min agilný Škvarka, ktorý vycvičil Kleščíka s Mazáňom a s prehľadom prekonal bezmocného Volešáka - 0:2. V 40. min napriahol spoza šestnástky Štefánik, jeho plávajúci projektil pozorný Kuciak vyboxoval. 

Po zmene strán sme sa v hustom daždi snažili o korekciu výsledku, ale boli to domáci, ktorí sa dostávali do sľubných príležitostí. V 47. min učebnicovú akciu po osi Žilák - Škvarka - Hodek zlikvidoval Volešák. V 54. min Žilák vyhral bežecký súboj s Mondekom, ponúkol tutovku Škvarkovi, gólman AS ale opäť svoj tím podržal. V 59. min posadil Škvarka krásny center na hlavu osamoteného Hodeka, ktorý pohodlne zvýšil na rozdiel troch gólov. AS odpovedalo až po hodine hry, Díazova prudká strela len tesne minula šibenicu Kuciakovej bránky. V 79. min Škvarka spätnou prihrávkou našiel Orávika, ktorého prudkú strelu Volešák vytlačil na roh. Ten rozohral Orávik, Žilákova strela mierila do žrde, aby odrazenú loptu poslal do siete striedajúci Bernáth - 0:4. V 84. min sme sa dočkali gólu aj my, keď Depetris posunul na Mazana, ktorý strelou z prvej upravil na konečných 4:1 z pohľadu domácich.

ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín 4:1 (2:0)

Góly: 13. Ramón (vl.), 33. M. Škvarka, 59. Hodek, 80. Ľ. Bernáth - 84. Mazan

Žlté karty: 3. Kleščík

Domáci: M. Kuciak - P. Pavlenda, Pavol Majerník, Bortel, Chren - Obročník (68. Candrák) - Žilák, L. Kováč, Škvarka, Orávik (82. L. Janič) - Hodek (78. Ľ. Bernáth)

Hostia: Volešák - Čögley, Ramón, Kleščík, Mazáň (54. Mazan) - Baéz (46. Lobotka) - Holúbek, Štefánik, Díaz (68. Godál), Mondek - Depetris

Rozhodovali: Šuniar - Bóllo, Jenčura

Divákov: 1580

Povedali po zápase:
Juraj Jarábek (tréner Zlatých Moraviec): "Zápas sa mi hodnotí ľahšie ako trénerovi hostí. Dnes sme videli veľmi dobré stretnutie, ktorému chýbala iba desaťtisícová divácka kulisa. Druhý polčas sme si užívali, dali sme ďalšie dva góly, ale musím povedať, že aj Trenčania podali dobrý výkon." 

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Gratulujem súperovi nielen k víťazstvu, ale aj k veľmi dobrému výkonu. Do polčasu sme boli ešte zaujímavým sparingpartnerom. Po zmene strán to bol ViOn, ktorý si mohol zápas užívať."

Autor: sita
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa