Aktuality - archiv 6.3.2008

Trenčania majú po nevydarenej jeseni Košičanom čo vracať

Fotbalisti MFK zaťažili počas uplynulej jesene konto AS poltuctom gólov.

Jarná premiéra v domácom prostredí sa blíži. Po zbytočnej prehre v Dubnici majú futbalisti AS jediný - trojbodový - cieľ. V porovnaní s prvým stretnutím bude trénerovi Stanovi chýbať vylúčený van der Ree. Boris Godál sa naopak po odpykaní si trestu vracia do zostavy.

"V defenzívnej línii urobíme v porovnaní s dubnickým zápasom určite nejaké zmeny. Okrem návratu Borisa Godála s potešením konštatujem, že sa rapídne zlepšuje aj stav útočníka Davida Depetrisa. Jeho nasadenie nechceme urýchľovať, v základe zatiaľ ešte s najväčšou pravdepodobnosťou nenastúpi, uviedol tréner AS Martin Stano.

"S chalanmi sme počas týždňa náš výkon v Dubnici viackrát analyzovali. Bol to minimálne remízový zápas. O to viac nás zbytočná prehra hnevá. Pred Košicami sme preto ešte viac motivovaní,“ opísal atmosféru v kabíne kapitán mužstva Csaba Horváth.

Jesenná bilancia trenčiansko-košických konfrontácií hovorí jednoznačne v prospech východniarov. V polovici septembra odohrali futbalisti AS v Čermeli solídny prvý polčas. Po zmene strán sa ale herný systém hostí rozsypal ako domček z karát. O štyri góly v Hodálovej sieti sa postarali Majerník, Majoroš, Piatka a Kolbas. O dva týždne neskôr sa zverenci Roba McDonalda museli skloniť pred dvojnásobným slovenským šampiónom aj v Slovenskom pohári. Po prvopolčasových góloch Nováka a Kolbasa sa trenčianska púť zastavila už v 3. kole súťaže. Katastrofálna bilancia dvoch prehier s hrozivým skóre 0:6 sa po smolnom vstupe do jarnej časti musí otočiť. Hovorieva sa, že do tretice všetko dobré. Nuž verme, že sobota túto odvekú pravdu potvrdí.

Autor: MS
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa