Zápasy - archiv 25.9.2012

V Slovnaft Cupe sme skončili na štíte obhajcu

MŠK Žilina - AS Trenčín 3:1 (2:0)

V zápase 3. kola Slovnaft Cupu sme prehrali na ihrisku MŠK Žilina 1:3 (0:2). Jediný gól nášho tímu zaznamenal až v závere stretnutia David Depetris.

Úvod zápasu patril domácim. V 5. min vystrelil spoza šestnástky nebezpečne Pečovský, ale Volešák vytlačil loptu na rohový kop. O pár minút neskôr však už domáci skórovali. Ceesay si nabehol na prihrávku po zlej rozohrávke našich obrancov, obišiel Volešáka a do prázdnej brány dal prvý gól zápasu. V polovici prvého polčasu hasil Volešák sám zoči-voči Ceesayovi, ktorého nepokryl Ramón. Žilina nám robila aj naďalej problémy. Po polhodine hry zakombinovali pred súperovou šestnástkou Mondek so Štefánikom, ale finálna prihrávka bola nepresná. V 35. min si loptu v šestnástke zasekol Pich, no Volešáka neobstrelil. S blížiacom sa koncom prvého polčasu sme sa aj my dostávali viac na polovicu súpera, ale šance neprišli. Ešte pred odchodom do šatní našiel Paur pomedzi našich obrancov Picha a ten hoci bol tiesnený preloboval Volešáka - 2:0. 

V úvode druhého polčasu sme sa dostali na pár minút pred súperove pokutové územie a hneď z toho bola šanca. Diaz si narazil so Štefánikom, ale jeho následnú strelu jeden z obrancov zblokoval na roh. Následne Baéz vybojoval loptu v strede poľa, potiahol akciu, našiel Depetrisa, ale jeho krížna strela mierila vedľa pravej žrde. Gól však padol na opačnej strane. Po odrazenej lopte sa dostal k strele Pich a upravil na rozdiel troch gólov. Od tohto momentu sa zápas už len dohrával. Desať minút pred koncom druhého polčasu znížil Depetris na 1:3, ale do konca zápasu už zostávalo príliš málo času.

MŠK Žilina - AS Trenčín 3:1 (2:0)

Góly: 11. Ceesay, 45. a 63. Pich - 78. Depetris

Žlté karty: 80. Pečovský - 50. Štefánik, 67. Ramón, 74. Baéz, 82. Kleščík

Domáci: Dúbravka - Mabouka, Piaček, Akakpo (67. Leitner), Nunes - Pečovský - Pich, Paur, Škriniar, Deza (71. Barčík) - Ceesay (46. Guima)

Hostia: Volešák - Čögley, Ramón (76. Skovajsa), Kleščík, Holúbek - Baéz (79. Opatovský) - Mondek, Díaz, Štefánik, Frimmel (43. Mazan) - Depetris

Rozhodovali: Michlian - Bóllo, Žákech

Divákov: 1373

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa