Aktuality - archiv 10.2.2008

Jašurek možno už o týždeň v plnej záťaži

Branislavovi Jašurekovi objavili po mesiaci zlomenú kostičku pod členkom, nasledovala ďalšia mesačná pauza

Skúsený stredopoliar Branislav Jašurek neodohral v doterajších prípravných stretnutiach ani minútu. Dôvodom je pretrvávajúce zranenie nohy, ktoré sa vlečie už od predposledného stretnutia jesennej časti v Trnave, „Prvý röntgen ukázal, že by to malo byť v poriadku. Nemalo ísť o zlomeninu, ale iba silné nakopnutie. Po mesiaci oddychu som začal trénovať, ale nešlo to. Stále ma tam niečo bolelo, už sa to nedalo vydržať,“ prezradil bývalý mládežnícky reprezentant.

Hneď po vstupe do zimnej prípravy nasledovalo druhé kolo lekárskych vyšetrení. „Generálny manažér klubu Robo Rybníček my vybavil prehliadku u primára ortopedického oddelenia trenčianskej fakultnej nemocnice Karola Gottschala. Ďalší röntgen ukázal zlomenú kostičku pod úrovňou členka. Dostal som mesačný zákaz zaťažovať nohu behom alebo skákaním,“ pokračoval Jašurek.

Po mesačnej absencii v tréningovom procese mužstva by začiatkom nasledujúceho týždňa opäť mohol začať trénovať. „Mal som predpísanú mesačnú pauzu, ktorá sa skončí 19. februára. V tomto termíne by som mal začať naplno trénovať. Verím, že bude všetko v poriadku,“ dúfa odchovanec žilinského futbalu a dodáva: „Dnes sa cítim skôr ako Rambo. Fyzicky by som mal byť v pripravený. Chýbať mi však bude herná kondícia a prax. To na bicykli a v bazéne nanatrénujete.“

Mužstvo zaznamenalo po nevydarenej jeseni veľkú obmenu kádra. Skúsenejších hráčov nahradili talentovaní mladíci. A ako zaúčinkoval prievan v kabíne? „V Trenčíne sme neboli zlý kolektív ani predtým. Partia sa však neukáže v šatni, ale na ihrisku, kde musíme potiahnuť jeden za druhého. Tam musíme ukázať, že si vieme navzájom pomôcť. Uvidíme, ale už prípravné zápasy naznačili, že by to malo fungovať. Páčilo sa mi, čo som v nich videl,“ dodal na záver Jašurek.

Autor: MG
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa