Zápasy - archiv 19.5.2012

Na záver víťazstvo v Zlatých Moravciach

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín 2:3 (2:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu sa so sezónou rozlúčili víťazstvom. Napriek dvojgólovej strate po prvom polčase dokázali stretnutie v Zlatých Moravciach zvrátiť vo svoj prospech. O tri góly AS sa postarali Filip Hlohovský, David Depetris a Peter Mazan.

Štefánik už v úvodnej minúte našiel na pravej strane unikajúceho Mazana. Ten odcentroval na Hlohovského, ktorý však tiesnený mieril mimo. V úvodnej štvrťhodine sme mali loptu na svojich kopačkách, zápas sme mali pod kontrolou, ale ďalšie šance neprichádzali. V 26. min však prišlo nedorozumenie Šemrinca s Godálok z čoho profitoval gólovým lobom Orávik. O pár minút neskôr zakombinovali na pravej strane Godál so Štefánikom, lopta sa dostala k Díazovi, no jeho strela z vnútra šestnástky nemala potrebnú razanciu. Následne vystrelil na bránku domácich Hlohovský, avšak Kuciak priamy kop vyrazil. Na opačnej strane mieril Luhový po rýchlom protiútoku nad bránu. V 37. min prišlo ďalšie zaváhanie našej obrany a brankára a Orávik svojim druhým gólom upravil na 2:0 pre ViOn. V 40. min poslal nepríjemnú strelu na bránu súpera Mazan. Kuciak bol opäť na svojom mieste. O chvíľu neskôr unikol Brčák, keď zobral loptu Diakitemu, ale mieril tesne vedľa.

V prvom polčase sme mali viac z hry a rovnako aj v druhom sme boli aktívnejším mužstvom. Naša hra napokon priniesla zaslúžené ovocie. V 59. min sme konečne skórovali. Hlohovský sa zbavil obrancu a strelou z dvadsiatich metrov do pravého horného rohu znížil na 1:2. Na opačnej strane si Šemrinec poradil s nepríjemnou strelu Piláta. Už tri minúty po znížení sa nám podarilo vyrovnať. Hlohovský vnikol do šestnástky a Depetris spätnú prihrávku poslal k ľavej žrdi. V 69. min si na loptu po štandardnej situáciu naskočil Husár, ale Šemrinec gólovú hlavičku chytil. Svoj tím mohol poslať opäť do vedenia Brčák. Na centrovanú loptu ale nedočiahol. Ďalšiu šancu mal po brejku Kováč, no nemieril medzi žrde. Necelých desať minút pred koncom vybojoval loptu Lobotka, Štyvar potiahol akciu po pravej strane, na jeho center si nabehol Mazan a poslal svoj tím do vedenia. V záverečnej minúte krížnou strelou vystrašil domáceho brankára Štyvar, ale skóre stretnutia sa už nezmenilo.

FC ViOn Zlaté Moravce – AS Trenčín 2:3 (2:0)

Góly: 14. a 37. Orávik – 59. Hlohovský, 62. Depetris, 83. Mazan

Žlté karty: 32. Candrák – 52. Lobotka

Domáci: M. Kuciak – Candrák, P. Farkaš (73. Pintér), P. Majerník, Husár – Pilát, Kováč, Hruška, Orávik – M. Luhový (37. Brčák), Hodek (53. Ondrejka)

Hostia: Šemrinec – Godál (46. Mazáň), Diakite, Kleščík, Holúbek – Lobotka – Mazan, Díaz (77. Štyvar), Štefánik (37. Čögley), Hlohovský – Depetris

Rozhodovali: Fajčík – Kubačka, Hrdlička

Divákov: 526

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa