Zápasy - archiv 16.3.2012

Domáce víťazstvo nad Zlatými Moravcami

AS Trenčín – FC ViON Zlaté Moravce 3:1 (1:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu si vybojovali prvé víťazstvo v jarnej časti najvyššej domácej súťaže. V 22. kole Corgoň ligy zdolali na domácom trávniku FC ViOn Zlaté Moravce 3:1 (1:0). O góly AS sa postarali David Depetris, Peter Mazan a Lester Peltier. Dvoma finálnymi prihrávkami na seba upozornil aj Filip Hlohovský.

Po rýchlom brejku Salinasa sa k prvému ohrozeniu súperovej brány dostal Peltier, ale lopta skončila iba v náručí pozorného Kuciaka. Už o pár minút neskôr sa za chrbtom obrany uvoľnil Peltier, ale namiesto strely zvolil nepresnú prihrávku. Následne vybojoval loptu Lobotka pre Hlohovského. Ten ju zatočil do šestnástky, ale Salinasov lob preletel aj ponad bránu. Po štvrťhodine hry vytiahol skvelý zákrok Volešák, keď na bránkovej čiare zlikvidoval gólovú hlavičku Hodeka, ktorá prišla po rohovom kope. V 21. min nebezpečne hlavičkoval Majerník. Na opačnej strane sa však nepomýlil Depetris, ktorý si naskočil na center Hlohovského – 1:0. V 26. min pekne zakombinovali Depetris so Salinasom. Prvý menovaný uvoľnil pätičkou na hranici šestnástky mladého Paraguajčana, ale následná strela mierila mimo. V záverečnej minúte prvého polčasu vyslal Ševela za obranu hostí Baeza, ale lopta skončila iba na brankárovi Kuciakovi. 

V úvode druhého polčasu pohrozili najskôr hostia. V 52. min však prišla jedna z najkrajších akcií zápasu na opačnej strane. Báez našiel centrom pri vzdialenejšej žrdi Peltiera. Ten vrátil na Salinasa, ale jeho nožničky skončili na žrdi. Hneď nato vystrelil nebezpečne spoza šestnástky Hlohovský, ale gól z toho nebol. Sieť sa však rozvlnila na opačnej strane, keď nepokrytý Hruška v strede šestnástky mal dostatok času na zakončenie – 1:1. Nasledovalo dlhé obliehanie súperovho pokutového územia, ale bez šance. Až v 75. min sklepol Štyvar na Hlohovského a jeho dlhý center poslal do siete Mazan – 2:1. Tri minúty pred koncom stretnutia to vyskúšal spoza šestnástky Štyvar, ale Kuciak vyrazil polovysokú strelu na roh. Následne skvele zahral Mazan. V pokutovom území našiel Godála, ktorý v gólovej pozícii posunul na Peltiera a ten už nemal problém skórovať – 3:1.

AS Trenčín – FC ViON Zlaté Moravce 3:1 (1:0)

Góly: 22. Depetris, 74. Mazan, 87. Peltier – 54. M. Hruška

Žlté karty: 21. Godál, 81. Baez, 88. Peltier – 5. Orávik, 35. Pavol Majerník, 57. Paur, 67. M. Husár, 71. M. Kuciak

Domáci: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela, Holúbek - Baéz - L. Peltier, Lobotka (58. Mazan), Salinas (72. Štyvar), Hlohovský - Depetris (79. V. Horváth)

Hostia: M. Kuciak - Pilát (64. Peter Farkaš), Pavol Majerník, Chren, M. Husár - Pavlovič (79. Ľ. Bernáth), Babic (46. M. Luhový) - Orávik, Paur, M. Hruška - Hodek

Rozhodovali: Pavlík – Kubačka, Vindiš

Divákov: 3015

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa