Aktuality - archiv 16.1.2008

AS Trenčín - MFK Topoľčany 5:0

Doterajšia bilancia Depetrisa: 2 zápasy - 4 góly

Futbalisti AS Trenčín nadviazali na triumf v prvom prípravnom stretnutí proti Novému Mestu nad Váhom. Po výhre 4:0 si pripísali ďalšie výrazné víťazstvo. Tentokrát nad Topoľčanmi.

AS Trenčín - MFK Topoľčany 5:0 (2:0)

Góly: Depetris 2, Horváth, Olej, Chanzi

Zostava AS: Volešák - Jakúbek (Gálik), Godál (Kleščík), Horváth, Olej - Sluijter (Matej Rožník), Marček - Gergel (Behrami), Šebek (Kasálek), Chanzi - Depetris (Zubo)

V porovnaní so zostavou v prvom zápase sa udiali tri zmeny. V bráne sa predstavil Miloš Volešák. Pozíciu ľavého obrancu pokryl namiesto zraneného Reeho ďalší mladík Tomáš Olej. Zdravotné problémy vyradili aj Báeza, na ktorého poste defenzívneho štíta alternoval Tomáš Marček.

Úvod duelu patril prekvapujúco hosťom. Po viacnásobnom obliehaní domácej, nie príliš stabilnej, obrany zachránila Volešákovo konto dokonca žrď. Po úvodnom nápore začali hráči Topoľčian pomaly strácať priestor. Definitívne ustal ich odpor po góle Davida Depetrisa.

Argentínska posila zatiaľ potvrdzuje čuch na góly. Vekom stále tínedžer v prvom zápase nehviezdil, napriek tomu dal dva góly. V druhom zápase na dvojgólový limit nadviazal. Najmä jeho druhý kúsok musel nadchnúť aj náročného diváka. Technické zbavenie sa súperov a elegantné prelobovanie brankára znamenlo zvýšenie skóre už na 4:0.

Režisérske schopnosti opäť potvrdil Sluiter. V prvom polčase hral na poste defenzívneho záložníka, po zmene strán sa presunul do ofenzívy. Sympatický Holanďan vedel kedy podržať loptu, kedy prihrať a najmä ako prihrať. Jeho štandardné situácie boli pre súpera veľmi nebezpečné.

Angelo Chanzi odohral celý duel. Snažil sa. Dostal sa do viacerých gólových príležitostí, sieť hosťujúceho brankára Mikuláša ale rozvlnil až v samom závere stretnutia.

Zaujímavý výkon podal ľavý obranca Tomáš Olej. Po zakríknutom prejave v úvodných minútach sa prebral k solídnemu výkonu. V úvode druhého polčasu sa dokonca zapísal do streleckej listiny.

Stretnutie sa hralo opäť za nezanedbateľnej podpory publika. Vďaka. Najbližší zápas odohrajú Trenčania už v sobotu o 14.30 h. Na duel Trenčín - Vítkovice srdečne pozývame všetkých priaznivcov AS.

Autor: MS
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa