Aktuality - archiv 13.10.2011

Ideme do nich, nechal sa počuť Malec

Aldo Báez o kvalite kádra Slovana Bratislava: „Na ihrisku to bude jedenásť na jedenásť“
\r\n

Súbojom proti úradujúcemu majstrovi Slovanu Bratislava štartujeme atraktívny, ale ťažký záver jesennej časti na domácom trávniku. Po účastníkovi Európskej ligy pricestuje už len trojica favoritov Corgoň ligy Senica, Žilina a Trnava.

„Slovan má silné mužstvo, ktoré sa dokázalo prebojovať do hlavnej časti kvalitnej európskej pohárovej súťaže. Pre nás to je však rovnaký súper ako každý iný. Stále je to na ihrisku jedenásť na jedenásť,“ povedal na úvod dobre naladený Aldo Báez. Argentínsky stredopoliar reagoval aj na slová opory „belasých“ Filipa Šeba, ktorý sa teší na Trenčín, „ktorý chce hrať futbal“. „Veď aj Slovan hrá futbal. Nebude to predsa hokej,“ dodal s veľkým úsmevom a otázkou v očiach možno najlepší hráč AS v doterajšom priebehu sezóny.

Tím trénera Adriána Guľu sa na víkendový súboj so Slovanom teší. Pre všetkých hráčov to je výzva. „Dôležité bude vyhrávať osobné súboje a to nielen v strede poľa, kde je veľká kvalita na strane Bratislavčanov. Agresívne musíme hrať nielen v obrane, ale aj v útoku. Práve to rozhodne,“ doplnil Báez.

Ak bude hrať, dá obrancom súpera zabrať

Stále iba osemnásťročný mladík Tomáš Malec si v prvom vzájomnom súboji zahral síce len pár minút, ale napriek tomu si vyslúžil pochvalu od jedného z najskúsenejších hráčov Slovana. „Chlapče, ty mi dávaš poriadne zabrať,“ zneli slová Radka Dosoudila. Ak sa odchovanec trenčianskeho futbalu opäť dostane na ihrisko, znovu bude bojovať ako lev.

„Slovan je slovenská špička. Veľmi sa tešíme. Dúfam, že tri body zostanú doma,“ verí mladík, ktorý sa pred týždňom zaskvel štyrmi gólmi v doraste. „Nervozitu nevnímame. Ideme do nich. Nepozeráme sa na ich náročný program a ani na mená v zostave. Pripravovali sme sa ako na každý iný zápas,“ dodal Malec.

\r\n
Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa